2013-02-10 17:04:04
Φωτογραφία για Στα ύψη πάλι η αμόλυβδη - Στο 1,80 ευρώ το λίτρο στο Ηράκλειο
Τουλάχιστον σε απόγνωση βρίσκονται και πάλι οι οδηγοί που βλέπουν για άλλη μια φορά μετά από μια μικρή ανάπαυλα, να έχει και πάλι πετάξει στα ύψη η αμόλυβδη βενζίνη, καθώς κατά μέσο όρο στο Ηράκλειο πωλείται από 1,78 έως 1,80 ευρώ το λίτρο!

Οι καταναλωτές από την ζάλη που έχουν υποστεί από την ακρίβεια και τους απανωτούς φόρους, όχι πως δεν αντέχουν, αλλά δεν έχουν πια την δυνατότητα να πληρώσουν αφού έχουν μείνει οι περισσότεροι …. πανί με πανί, όπως λέει ο λαός.

Η κατάσταση σήμερα είναι εξωφρενική –πριν από 15 ημέρες η τιμή της αμόλυβδης ήταν στο 1,65-1,67- καθώς και πάλι τα καύσιμα μέσα σε λίγο διάστημα εκτοξεύθηκαν στα ύψη με την αμόλυβδη να βρίσκεται στο 1,80, η ‘κατοστάρα’ στα 2 ευρώ (την βάζουν μετρημένοι στα δάχτυλα), το πετρέλαιο κίνησης στο 1,47, και το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,32 που δεν βάζει επίσης σχεδόν κανείς, λόγω φτώχειας.

Πάντως τα καρτέλ και τα ολιγοπώλια στην εμπορία καυσίμων- υπό την πλήρη ανέχεια και αυτής της Κυβέρνησης- έχουν σαν αποτέλεσμα να εξαθλιώνεται ακόμα περισσότερο ο κόσμος που τον εκμεταλλεύονται μη αντιδρώντας απολύτως κανείς, σμπεριλαμβανομένου και του ΥΠΕΚΑ Κωστή Χατζηδάκη.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι χθεσινές με τις τιμές σε τρία πρατήρια καυσίμων στο Ηράκλειο.
creteplus.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ