2013-02-10 06:18:04
Φωτογραφία για Ετοιμοι για... επιστροφή στη φύση
Οι Μάκης Τσόκας, Σωτήρης Βρεττός και Γιάννης Παναγιωτόπουλος φορούν για τρίτη συνεχόμενη σεζόν τις φόρμες και τα γάντια τους και με τις τσουγκράνες και τα φτυάρια ανά χείρας έρχονται για να μας φτιάξουν αρχικά τους κήπους, τις βεράντες, τα μπαλκόνια μας και εν συνεχεία τη διάθεσή μας. Βλέπετε, η άνοιξη σε δύο μήνες θα είναι εδώ και εμείς θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να την υποδεχτούμε, με μία σαφέστατα πιο... πολύχρωμη διάθεση!

«Εντάξει μπορεί να βρεθήκαμε για αρκετό καιρό στην αναμονή, αλλά ''κάλλιο αργά, παρά ποτέ'', όπως λέει και η παροιμία. Αλλωστε, αυτή τη στιγμή που βγαίνει και πάλι η εκπομπή στον αέρα είναι ίσως από... εποχιακής πλευράς η καλύτερη, γιατί η άνοιξη βρίσκεται προ των πυλών», λέει χαρακτηριστικά στο «TV Εθνος» ο Μάκης Τσόκας, πριν από την πρεμιέρα τους.

Φέτος επιστρέφετε με έντονα οικολογική και... πράσινη διάθεση.

Αυτό είναι αλήθεια, γι' αυτό και το σλόγκαν μας αποφασίσαμε να είναι? «επιστροφή στη φύση». Σχεδιάζουμε να σας προτείνουμε ακόμη περισσότερες πρακτικές λύσεις για καταπράσινα μπαλκόνια και κήπους, θα σας δώσουμε πολύτιμες συμβουλές για έναν πιο υγιεινό και οικολογικό τρόπο ζωής και θα επιχειρήσουμε να σας... μυήσουμε και στα μυστικά των φυτών.


Δηλαδή, φέτος από τους «Κηπουρούς» θα δούμε μέχρι και... συνταγές μαγειρικής;

Κατά κάποιο τρόπο (γέλια)... Ναι, θα δείξουμε για παράδειγμα στον κόσμο αν έχει το στάρι του, το πώς μπορεί να ζυμώσει το δικό του ψωμί, το πώς μπορεί να επιλέξει, να μαζέψει και να μαγειρέψει τα χόρτα, πώς μπορεί να αξιοποιήσει τα βότανα και πώς μπορεί να συντηρήσει σωστά τα φρούτα και τα λαχανικά του.

Θα υπάρξουν και συμβουλές για... οικονομικούς κήπους;

Οταν έχεις τα χόρτα σου, τις ελιές σου, το ψωμί σου, τα μανιτάρια σου, σαφέστατα και γλιτώνεις κάποια χρήματα. Πάντως, ο κόσμος δεν πρέπει να βλέπει την κηπουρική σαν πολυτέλεια, αλλά σαν αναγκαιότητα στη ζωή του... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ