2013-02-10 05:25:02
Φωτογραφία για Σκάνδαλο Ραχόι - Αυτό είναι τοι πόθεν έσχες του
Στη δημοσιότητα έδωσε ο ισπανός πρωθυπουργός Ραχόι, το πόθεν έσχες του μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε σκάνδαλο για το δανεισμό της Ισπανίας.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, ότι δηλαδή συνέβαλε στην άυξηση του κόστους δανεισμού της Ισπανίας, απάντησε με αναλυτικά στοιχεία για την περιουσία δημοσιοποιώντας το πόθεν έσχες του.

Σύμφωνα με το "ΕΘΝΟΣ", το εισόδημα του Ραχόι από το 2004 μέχρι το 2012, ήταν της τάξης των 147.620 ευρώ ετησίως συν έσοδα από επενδύσεις, ενώ συνολικά κατέβαλε φόρους 870.292 ευρώ σε οκτώ χρόνια.

Οι κατηγορίες επικεντρώνονται στον Λουίς Μπαρθένας, πρώην ταμία του Λαϊκού Κόμματος του Ραχόι και έχουν προκαλέσει αρνητικό αντίκτυπο στους επενδυτές. Ετσι, μετά από ένα μεγάλο διάστημα πτώσης, η τελευταία δημοπρασία ομολόγων έφερε αύξηση των αποδόσεων.

Ο Μπαρθένας έχει υποστηρίξει ότι είναι πλαστές οι γραπτές σημειώσεις που δημοσιεύθηκαν στις 31 Ιανουαρίου από την El Pais, με σκοπό να εμφανίσουν πληρωμές προς τους ηγέτες του Λαϊκού Κόμματος, συμπεριλαμβανομένου και του Rajoy, ως ανταποδόσεις από κατασκευαστική εταιρεία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ