2013-02-09 23:04:06
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ... ΚΥΝΗΓΗΣΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
Ο Μίτσελ σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος του Αστέρα Τρίπολης στο σαββατιάτικο παιχνίδι των δύο ομάδων ενώ διευκρίνισε ότι δεν μιλάει για διαιτησίες.

Ο Μίτσελ επισήμανε για:

Την διαιτησία: Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι. Το ότι κρίθηκε το παιχνίδι στο 91' ήταν σύμπτωση. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε από πιο νωρίς. Δεν μιλάω για τους διαιτητές. Είναι ένα δύσκολο επάγγελμα.

Το πρόσωπο του Ολυμπιακού: Είχαμε μια δυνατή ομάδα απέναντί μας. Μια ομάδα που έχει δουλέψει και με έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή όπως ο Ράγιος. Είχε την ατυχία ο Αστέρας να χάσει τον Περόνε που είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής. Αυτό που έκανε καλύτερο το ματς ήταν ότι δεν συμβιβαστήκαμε με την ισοπαλία και κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι το τελος.

Το κέντρο της ομάδας του: Οι παίκτες μας συνηθίζουν τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. Έχουμε περιθώρια ανάπτυξης. Είμαστε μία ομάδα που οι αντίπαλοι μας αντιμετωπίζουν δυνατά. Θέλουμε να ανοίγουμε τις αντίπαλες άμυνες.


Τον κόσμο και τους Φετφατζίδη, Παπάζογλου και Βλαχοδήμο: Πάντα ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι καλός. Για αυτό πιστέψαμε στη νίκη. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα θα τους δούμε όλους τους παίκτες. Έχουμε καλούς παίκτες. Ο Φετφατζίδης και ο Παπάζογλου έπαιξαν αρκετά καλά και ο Βλαχοδήμος και ο Φέισα ήταν πάρα πολύ καλοί.

Το τι θα αλλάξει ενόψει Λεβάντε: Θέλω να κρατήσω τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα παικτών μου. Κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι τέλους. Στην Ισπανία θα αντιμετωπίσουμε έναν διαφορετικό αντίπαλο. Όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει πάντα να τα δίνει όλα, να σέβεται και να έχει αξιοπρέπεια.

Το ρόστερ: Θέλω να δώσω ευκαιρία σε όλους. Τους χρειάζομαι όλους τους παίκτες. Έχουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Αυτό θα μου επιτρέψει να έχω άποψη για το μέλλον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Από... κόσκινο ο Φιγκερόα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Από... κόσκινο ο Φιγκερόα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ