2013-02-09 12:18:04
Φωτογραφία για Όλη η Αχαΐα, ξενύχτησε με το θρίλερ της απαγωγής του Μάριου - Η δραματική έκκληση της μάνας προς τους απαγωγείς
Στη μυστηριώδη υπόθεση απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου, επανήλθε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής.

Ένα σημαντικό τηλεφώνημα λίγο πριν τις 2.00 το πρωί, έδινε πληροφορίες για ίχνη του 26χρονου. Τις έρευνες ανέλαβε αμέσως η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Στο μεταξύ στην εκπομπή, μίλησε ένας μάρτυρας - κλειδί που όπως αποκάλυψε είδε τους απαγωγείς. Ένα 24ωρο μετά την απαγωγή του νεαρού, παραλίγο να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν απ' ότι φαίνεται τα τρία μέλη της συμμορίας. Ο μάρτυρας αναγνώρισε τον Αριστείδη Κορέντιο στη θέση του οδηγού. Αναφέρεται και σ' έναν αδύνατο νεαρό με μούσι που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Η εκπομπή, έδειξε στον μάρτυρα τη φωτογραφία ενός προσώπου που δεν έχει συλληφθεί και εντόπισε σ' αυτόν κοινά στοιχεία με το πρόσωπο που είδε.

Νωρίτερα, είχε σοκάρει το πανελλήνιο η μητέρα του Μάριου που μίλησε για πρώτη φορά στην Αγγελική Νικολούλη, για όλα όσα συνέβησαν στην οικογένειά της. Η τραγική μητέρα, απηύθυνε έκκληση στους απαγωγείς να φέρουν πίσω τον μονάκριβο γιο της, ξεσπώντας σε λιγμούς.

Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ