2013-02-09 11:30:02
Φωτογραφία για Κοντράρουν τα αήττητά τους Αστέρας, ΟΣΦΠ!
«Ντου στα Αποδυτήρια» από τον γνωστό – άγνωστο του sportdog για το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το κίνητρο ότι θέλει να επιστρέψει στη νίκες έχοντας το νέο προπονητή στον πάγκο του, όμως μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Τρίπολη είναι μπετόν. Δεν σπάει με τίποτα ως τώρα, δηλαδή. Και είναι η μοναδική ομάδα που διατηρεί το αήττητο στην έδρα της, αφού ο Ολυμπιακός έχασε την προηγούμενη αγωνιστική στο Καραϊσκάκη.

Ζόρικη έδρα

Από την μια ο Ολυμπιακός χρειάζεται το διπλό για να τονωθεί το ηθικό του κι εν όψει Ευρώπης, όμως από την άλλη στον Αστέρα έχουν γλυκαθεί από την 2η θέση και θέλουν να κρατηθούν εκεί. Ειδικά μετά το «Χ» με τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς που καλύτεροι ήταν οι πράσινοι.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θέλει να δείξει ότι έχει συνέλθει. Παίζει, όμως, σε πολύ ζόρικη έδρα. Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα έχουμε δει ως τώρα.


Τρομερά αποτελέσματα

Βάλτε κάτω και θα το διαπιστώσετε κι εσείς. Με τις πιο βαριές φανέλες του πρωταθλήματος (Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη) συν τον δυνατό Ατρόμητο που έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια, ο Αστέρας έχει φέρει μέχρι σήμερα εκπληκτικά αποτελέσματα.

Στα εννιά παιχνίδια που έχει δώσει μ’ αυτούς τους έξι δυνατούς αντιπάλους ο Αστέρας μετράει τέσσερις νίκες, τρείς ισοπαλίες και δυο ήττες εκτός έδρας. Σε Καραϊσκάκη και Τούμπα. Στο γκολ, μάλιστα. Στην Τρίπολη, όπως είπαμε, ο Αστέρας είναι αήττητος στο πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα στον α’ γύρο ήταν:

ΑΕΚ – Αστέρας 0-1

ΠΑΟΚ – Αστέρας 2-1

Παναθηναϊκός – Αστέρας 0-0

Ολυμπιακός – Αστέρας 1-0

Αστέρας - Ατρόμητος 3-0

Αστέρας – Άρης 1-1

Και στον β’ γύρο:

Αστέρας – ΑΕΚ 3-1

Αστέρας – ΠΑΟΚ 1-0

Αστέρας – Παναθηναϊκός 2-2

Αήττητος εκτός ο Ολυμπιακός!

Από την μια, λοιπόν, ο Αστέρας θα προσπαθήσει με νύχια και δόντια να διατηρήσει αυτό το πολύτιμο αήττητο για μια ακόμα αγωνιστική, παίρνοντας ταυτόχρονα και βαθμό ή βαθμούς για να κρατηθεί στην 2η θέση. Έχοντας σαν αντίπαλό του τον αήττητο εκτός έδρας Ολυμπιακό! Κι από την άλλη ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τα δώσει όλα για να ρίξει το μοναδικό απόρθητο κάστρο ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Έχει ή δεν έχει, λοιπόν, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το συγκεκριμένο ματς;

πηγή: sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ