2013-02-09 06:45:04
Φωτογραφία για Αιματηρές συγκρούσεις στην Δαμασκό
Συνεχίζονται οι σκληρές συγκρούσεις γύρω από την πρωτεύουσα της Συρίας, καθώς οι κυβερνητικές δυνάμεις προσπαθούν να σταματήσουν τους αντάρτες.

Ακτιβιστές ανέφεραν πως στις συγκρούσεις στη συνοικία Τζομπάρ της Δαμασκού εκτοξεύτηκαν ρουκέτες από τον συριακό στρατό. Όπως μεταδίδει το Aljazeera, μπορεί οι αντίπαλοι μαχητές να έχουν καταφέρει να ελέγξουν περιοχές της χώρας, ωστόσο δεν έχουν προς το παρόν φτάσει στο κέντρο της Δαμασκού.

Ωστόσο, τις τελευταίες τρεις ημέρες, έχουν περάσει από θέσεις του συριακού στρατού και έχουν περικυκλώσει την πόλη. Νωρίς σήμερα το πρωί, ρουκέτα που εκτοξεύτηκε από τις κυβερνητικές δυνάμεις «χτύπησε» στο προάστιο Μοανταμίγια της Δαμασκού και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έξι αντάρτες και τραυματίζοντας ακόμη 12 ανθρώπους. Περισσότεροι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σε βομβαρδισμούς γύρω από τη Δαμασκό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στο μεταξύ, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα κρατικά ΜΜΕ της χώρας, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από «τρομοκράτες» οι οποίοι εκτόξευσαν δύο οβίδες σε στάση λεωφορείου, σε συνοικία της πρωτεύουσας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ