2013-02-09 06:30:02
Φωτογραφία για Ακολουθήστε την πρωτεϊνική διατροφή της Τζένιφερ Άνιστον
Διαθέτει ένα από τα πιο ζηλευτά κορμιά στο Χόλιγουντ. Τα σμιλεμένα άκρα της και οι καλογυμνασμένες καμπύλες της είναι το δυνατό της σημείο. Κι όχι δεν οφείλονται στα καλά γονίδια, αλλά στη σωστή διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική πιλάτες και γιόγκα.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ακολουθεί τη δημοφιλή δίαιτα της "Ζώνης" του Δρ. Μπάρι Σίαρς (Dr Barry Sears).

Η "Diet Zone" είναι πιο πλούσια σε πρωτεΐνες και λιπαρά από τις παραδοσιακές δίαιτες και για το λόγο αυτό έχει κατηγορηθεί από πολλούς διατροφολόγους ως μη αποτελεσματική.

Η διατροφή περιλαμβάνει μια συγκεκριμένη ποσότητα υγιεινών λιπαρών και βασίζεται κατά 40% στους υδατάνθρακες, 30% στα λεγόμενα "καλά" λίπη και 30% στις πρωτεΐνες. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 100 θερμίδες που λαμβάνουμε από τη διατροφή μας, οι 30 πρέπει να προέρχονται από πρωτεΐνες, οι 30 από τα "καλά" λιπαρά και οι υπόλοιπες 40 από υδατάνθρακες.


Το κύριο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου προγράμματος είναι πως το άτομο χάνει βάρος χωρίς να στερείται. Ακόμα και το παγωτό επιτρέπεται!

Τα γεύματα είναι τρία: πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Υπάρχουν τα κλασικά ενδιάμεσα σνακ, ένα πριν και ένα μετά το μεσημεριανό.

Όσοι έχουν δοκιμάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής έχει παρατηρηθεί ότι χάνουν περίπου 3 - 5 κιλά το μήνα κατά μέσο όρο.

Τι πρέπει να προσέξετε:

- Η καφεΐνη απαγορεύεται, ωστόσο ένα ποτήρι λευκό κρασί μπορείτε να πείτε επί καθημερινής βάσεως αν το επιθυμείτε.

- Επειδή η εν λόγω δίαιτα είναι πλούσια σε πρωτεΐνες δεν συστήνεται σε όσους έχουν πρόβλημα με το συκώτι ή τα νεφρά τους.

- Δεν προτείνεται στις εγκύους και στις θηλάζουσες μητέρες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ