2013-02-09 06:18:03
Φωτογραφία για Η Ideal Standard επεκτείνει την παρουσία της στη Μέση Ανατολή
Νέες καινοτομικές σειρές προϊόντων, παρουσιάστηκαν σε συνεργαζόμενες εμπορικές επιχειρήσεις της περιοχής, από την ομάδα διοίκησης Ελλάδας, Μεσογείου & Μέσης Ανατολής.

Η Ideal Standard International, η κορυφαία διεθνής εταιρεία στις λύσεις μπάνιου, διοργάνωσε τον Ιανουάριο μια μεγάλη εκδήλωση για τους εμπορικούς της συνεργάτες στη Μέση Ανατολή, στο πλαίσιο της στρατηγικής σημασίας επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Etihad Towers στο Άμπου Ντάμπι, παρουσιάστηκαν νέα καινοτόμα προϊόντα που φιλοδοξούν να αποτελέσουν τις ιδανικές λύσεις στο χώρο του μπάνιου για την αγορά της Μέσης Ανατολής, με έμφαση σε προϊόντα που διασφαλίζουν εξοικονόμηση νερού, ενέργειας και ασφάλειας κατά την χρήση.

Η εντυπωσιακή υποδοχή των νέων προϊόντων από την απαιτητική και σημαντικά αναπτυσσόμενη αγορά της Μέσης Ανατολής, επιβραβεύουν την στρατηγική γραμμή που ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια η Ideal Standard International, καθιστώντας την τεχνογνωσία και την καινοτομία ως βασικά και αναπόσπαστα χαρακτηριστικά των προϊόντων της.


Όλες οι συλλογές αντικατοπτρίζουν τη βαθιά κατανόηση του οικείου και προσωπικού ρόλου που παίζει το μπάνιο στη ζωή κάθε ατόμου και είναι πλήρως ευθυγραμμισμένες με την νέα εταιρική ταυτότητα της Ideal Standard, «A Beautiful Use of Space», η οποία θα ανακοινωθεί επίσημα στη Διεθνή Έκθεση ISH 2013 (12-16 Μαρτίου) στη Φρανκφούρτη.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τις προοπτικές που ανοίγονται για την Ideal Standard στην αγορά της Μέσης Ανατολής», δήλωσε ο κ. Γιώργος Θεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάδας, Μεσογείου & Μέσης Ανατολής. «Με τους εμπορικούς συνεργάτες μας στη Μέση Ανατολή, ακολουθούμε τη φιλοσοφία της Ideal Standard για τις νέες ιδανικές λύσεις για το μπάνιο, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και να ταιριάζουν με τις οικονομικές δυνατότητες και τις σχεδιαστικές επιθυμίες κάθε πελάτη.»

Η Διευθύντρια Marketing Ελλάδας, Μεσογείου και Μέσης Ανατολής Δήμητρα Ντότσια, δήλωσε για τα νέα προϊόντα: «Τα προϊόντα μας διαθέτουν καινοτόμα χαρακτηριστικά για ασφαλή χρήση, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν εξοικονόμηση νερού και ενέργειας, στοιχεία που πιστεύουμε ότι είναι αναγκαία για την κατάκτηση μιας σύγχρονης αγοράς, όπως αυτή της Μέσης Ανατολής. Όλα τα προϊόντα μας είναι αποτέλεσμα μιας μακράς διαδικασίας σχεδιασμού, στην οποία συμμετείχαν ορισμένοι από τους κορυφαίους σχεδιαστές της Ευρώπης. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό ως προς το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά τους.»

«Παρέχουμε στον καταναλωτή μία ευρεία γκάμα προϊόντων, δίνοντάς του τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του προσωπικό μπάνιο, που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στο γούστο και τις ανάγκες του, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το μέγεθος του χώρου που έχει στη διάθεσή του», δήλωσε ο David Hamill, Πρόεδρος της Ideal Standard International, ο οποίος παραβρέθηκε στην πρόσφατη εκδήλωση της εταιρείας, στο Άμπου Ντάμπι. «Οι ολοκληρωμένες λύσεις μπάνιου και ο σχεδιαστικός συνδυασμός των προϊόντων είναι από τα βασικά κριτήρια των καταναλωτών κατά την αγορά προϊόντων μπάνιου. Συνεπώς, η ικανοποίηση αυτών των αναγκών είναι και η δική μας προτεραιότητα.»

Η εταιρεία για περισσότερα από 40 χρόνια έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας & προηγμένης τεχνολογίας, μειώνοντας τις επιπτώσεις στους υδάτινους πόρους και εν γένει στην οικολογική ισορροπία του πλανήτη μας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ