2013-02-08 17:33:09
Φωτογραφία για Διαφυλάσσοντας το όνομα του Πατρινού Καρναβαλιού - Με ειδικό σήμα τα τοπικά προΐόντα!
Σε εξέλιξη βρίσκεται το ενδιαφέρον επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και τοπικών παραγωγών για να αξιοποιήσουν το όνομα του Πατρινού Καρναβαλιού με το σήμα του σε προϊόντα. Για το λόγο αυτό έχουν έρθει σε επαφή με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ώστε να τους δοθεί η άδεια. Μάλιστα σύντομα θα λειτουργήσει το επίσημο πωλητήριο της Κοινωφελούς Επιχείρησης όπου θα πωλούνται προϊόντα, τα οποία θα είναι πιστοποιημένα από την επιχείρηση.

H Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», σε μια προσπάθεια να διατηρήσει και να διασφαλίσει τη φυσιογνωμία και το κύρος του Πατρινού Καρναβαλιού, θα κάνει ότι πρέπει για να διαφυλαχτεί το όνομα του θεσμού από ευκαιριακές προσπάθειες εμπορικής εκμετάλλευσής του και μάλιστα σε μια περίοδο όπου σε συνθήκες οικονομικής κρίσης ευδοκιμούν ανάλογα εγχειρήματα.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση ενημερώνει ότι όποιος ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει το όνομα του Πατρινού Καρναβαλιού σε κάποιο εμπορικό εγχείρημα ή προϊόν, πρέπει να επικοινωνήσει πριν με την Κοινωφελή Επιχείρηση προκειμένου να λάβει τη σχετική άδεια. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» για τις όποιες απόπειρες εκμετάλλευσης του ονόματος του Πατρινού Καρναβαλιού προς εμπορική χρήση, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της, επιφυλάσσεται να προχωρήσει μέσω της νομικής της υπηρεσίας σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των δικαιωμάτων της.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ