2013-02-08 14:30:06
Φωτογραφία για Τι θα κάνει η ΑΕΚ με τον Αρκούδα...
Δίπλα στον Χρήστο Αρκούδα βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕΚ και το gazzetta.gr σας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης και τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Το πρωί της Παρασκευής (8/2) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της «Ένωσης» σύσκεψη για να αποφασιστεί η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν για το θετικό δείγμα του 23χρονου παίκτη μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Αρκούδας που κινδυνεύει ακόμα και με δύο χρόνια αποκλεισμό μετά τη χρήση της ουσίας οξιλοφρίνης που βρέθηκε στον οργανισμό του από συμπλήρωμα διατροφής, θα βρεθεί στο ΕΣΚΑΝ όπου θα ζητήσει να ανοιχθεί και το δεύτερο δείγμα.

Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι τελικά ο παίκτης θα αθωωθεί καθώς δεν γνώριζε για την ύπαρξη της ουσίας στο συμπλήρωμα που πήρε, αλλά και επειδή η οξιλοφρίνη δεν μπορεί να θεωρηθεί ντόπα. Από εκεί και πέρα στην «Ένωση» θα περιμένουν τα αποτελέσματα και στη συνέχεια θα κινηθούν ανάλογα.

Μάλιστα, ακόμα και αν βγει θετικό και το δεύτερο δείγμα και υπάρξει τιμωρία του Αρκούδα, δεν σκοπεύουν από την ΠΑΕ ΑΕΚ να επιπλήξουν τον παίκτη. «Έχει τιμωρηθεί ήδη από τον εαυτό του αφού εκτός την ταλαιπωρία που έχει υποστεί θα χάσει τα ματς με Κέρκυρα και ΠΑΟΚ. Εμείς θα τον στηρίξουμε», λένε στο στρατόπεδο της ΑΕΚ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ