2013-02-08 13:00:11
Φωτογραφία για Βγήκαν οι αποδόσεις της Unibet για τον Ελληνικό τελικό της Eurovision!
Το μεσημέρι της Τετάρτης 6/2 παρουσιάστηκαν οι στοίχοι και τα βίντεο κλιπ των 4 υποψήφιων ελληνικών τραγουδιών για την Eurovision 2013 και η Unibet είναι για άλλη μια φορά η μόνη εταιρία που προσφέρει στοιχηματικές αποδόσεις για το “ποιός θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας” στον φετινό διαγωνισμό που θα γίνει στην Σουηδία.

4 εντελώς διαφορετικές μουσικές προτάσεις θα τεθούν αντιμέτωπες στον ελληνικό τελικό, που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου και μόνο οι φίλοι της Unibet έχουν από τώρα τη δυνατότητα να μπουν στο site της Σουηδικής εταιρίας και να στοιχηματίσουν «ποιος θα είναι ο νικητής» που θα ταξιδέψει στο Μάλμε της Σουηδίας.

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για φαβορί και αουτσάιντερ, οι αποδόσεις στο site της Unibet φέρνουν στην 1η θέση των προτιμήσεων τους Koza Mostra (απόδοση 1.80) με την Θωμαή Απέργη να ακολουθεί (απόδοση 2.65). Ενδεχόμενη πρωτιά για τους Alex Leon και Giorgina πληρώνει απόδοση 5.00 ενώ η νίκη της Αγγελικής Ηλιάδη δίνει απόδοση 7.50.

Μπες τώρα στο site της Unibet και στοιχημάτισε “ποιός θα είναι ο νικητής” στον ελληνικό τελικό της Eurovision! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ