2013-02-08 07:00:07
Φωτογραφία για Μαθήτρια ξεμάλλιασε καθηγήτρια σε Λύκειο της Λεμεσού
Πρόκειται για ένα απίστευτο επεισόδιο βίας που σημειώθηκε σε Λύκειο της Λεμεσού, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις τόσο από τους... εκπαιδευτικούς όσο και από το Υπουργείο Παιδείας.

Δέκα-επταχρονη μαθήτρια επιτέθηκε σε καθηγήτρια της, την άρπαξε από τα Μάλια και της τα έβγαλε κυριολεκτικώς, επειδή δεν της επέτρεψε να πάει να πιει νερό την ώρα που αναχωρούσε το λεωφορείο για εκδρομή.

Η μαθήτρια εκνευρίστηκε και επιτέθηκε αρχικώς στην καθηγήτρια ρίχνοντας την στο έδαφος και στην συνεχεία την ξεμάλλιασε.

Η καθηγήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ προέβη και σε καταγγελία στην αστυνομία.

Μετά το επεισόδιο οι καθηγητές του συγκεκριμένου σχολείου κάνουν σκέψεις για στάση εργασίας.

Ο καθηγητικός σύλλογος αναμένεται να συνεδριάσει αύριο το πρωί περί του θέματος, ενώ είναι αποφασισμένοι να κατέλθουν εντός των επόμενων ημερών σε στάση εργασίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη μέτρων προστασίας τους.


Την αντίδραση της ΟΕΛΜΕΚ προκάλεσε χθεσινό περιστατικό σε Λύκειο της Λεμεσού, κατά το οποίο, μαθήτρια επιτέθηκε και τραυμάτισε καθηγήτρια.

Η ΟΕΛΜΕΚ, σε σημερινή ανακοίνωση της, καταδικάζει έντονα την "απρόκλητη βίαιη επίθεση εναντίον συναδέλφισσας εκπαιδευτικού, Λυκείου της Λεμεσού, από μαθήτρια".

"Δυστυχώς, η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί η συνάδελφος σωματική βλάβη", αναφέρει και προσθέτει ότι θα στηρίξει την οποιαδήποτε απόφαση, που αναμένεται να λάβει αύριο, ο Καθηγητικός Συλλόγος του συγκεκριμένου Λυκείου.
cytoday.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ