2013-02-08 06:56:40
Φωτογραφία για Συνεχίζεται η Σύνοδος Κορυφής για τον προϋπολογισμό της ΕΕ
Με διαφωνίες και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται, μέχρι αυτήν την ώρα, οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής για τον προϋπολογισμό της ΕΕ.

Νωρίτερα, μάλιστα, ο πρόεδρος της Ε.Ε. είχε συνάντηση με τους κ.κ. Μέρκελ, Ολάντ, Κάμερον και Μόντι σε μια προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές, ενώ αργά τη νύχτα πληροφορίες έλεγαν ότι οι Μέρκελ και Ολάντ είχαν ιδιωτικές συζητήσεις με τους πρωθυπουργούς κάποιων χωρών .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η Βρετανία φέρεται να εμμένει στη θέση της για μεγάλη μείωση του προϋπολογισμού.

«Χωρίς περικοπές, δεν θα υπάρξει συμφωνία» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Κάμερον και τόνισε ότι το ποσό που προβλεπόταν για τον προϋπολογισμό στη Σύνοδο του Νοεμβρίου ήταν «πολύ υψηλό» και πρέπει να μειωθεί.

«Την τελευταία φορά που ήμασταν εδώ, το Νοέμβριο, τα νούμερα ήταν πολύ υψηλά: πρέπει να μειωθούν και, αν δεν συμβεί αυτό, δεν θα υπάρξει συμφωνία» προειδοποίησε.

Ο Χέρμαν Βαν Ρομπάι ανακοίνωσε μέσω twitter ότι η Σύνοδος Κορυφής θα συνεχισθεί στις 7.30 το πρωί και ότι θα φέρει αναθεωρημένη πρόταση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ