2013-02-08 03:02:03
Φωτογραφία για ΚΚΕ: Άφαντος ο πρωθυπουργός
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Περισσός που κατηγορεί τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς ότι δεν απαντούν στις ερωτήσεις της γ.γ, του ΚΚΕ.

«Είναι πάγια τακτική της κυβέρνησης να μην εμφανίζεται κανείς και να μένουν αναπάντητες ερωτήσεις, που έχει καταθέσει η Αλέκα Παπαρήγα, προς τον πρωθυπουργό, για οξυμένα λαϊκά προβλήματα, όπως τα προβλήματα της φτωχομεσαίας αγροτιάς, για τις νέες εξοντωτικές αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, τη φοροαφαίμαξη, των λαϊκών στρωμάτων, την άμεση κατάργηση των φορολογικών χαρατσιών, τα επείγοντα ζητήματα της ανακούφισης των εργαζομένων και ανέργων, για την πορεία της πολεμικής βιομηχανίας της χώρας μας» αναφέρει σε ανακοίνωση το ΚΚΕ.

«Αυτή η κυβερνητική πρακτική αποδεικνύει ότι, εκτός από τον ωμό αυταρχισμό, την καταστολή και τη συκοφαντία σε βάρος των λαϊκών αγώνων, τη θέσπιση αντιλαϊκών μέτρων με επείγουσες διαδικασίες και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, η κυβέρνηση δεν αντέχει ούτε τον στοιχειώδη κοινοβουλευτικό έλεγχο» σημειώνει το ΚΚΕ.

Παράλληλα σχολιάζει ότι η κυβέρνηση ενοχλείται ακόμη και όταν ακούγονται και συζητιούνται τα λαϊκά προβλήματα μέσα στη Βουλή, όπως άλλωστε επιδιώκουν οι παρεμβάσεις και οι ερωτήσεις του ΚΚΕ. «Ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του» καταλήγει το ΚΚΕ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ