2013-02-08 02:55:03
Φωτογραφία για Η μέλλουσα βασίλισσα της Σουηδίας στήριξε ανοιχτά την κοινότητα των ομοφυλοφίλων
Η διάδοχος του θρόνου της Σουηδίας στήριξε ανοιχτά την κοινότητα των ομοφυλοφίλων εν μέσω επευφημιών, σε μια... εμφάνιση έκπληξη σε εκδήλωση για τον «Ομοφυλόφιλο της χρονιάς», όπου αποδόθηκε το βραβείο σε συγγραφέα του οποίου τα γραπτά σχετίζονται με την κρίση της δεκαετίας του 1980 και το AIDS που ταλάνιζε το έθνος.

«Είναι μια πραγματική απόλαυση για μένα να βρίσκομαι εδώ απόψε. Να αισθάνομαι τη δύναμή σας, την ευτυχία σας και την αίσθηση της κοινότητας» δήλωσε η πριγκίπισσα σε ομιλία που χαρακτηρίστηκε ως ιστορική από τα μέσα ενημέρωσης και τους ομοφυλόφιλους ακτιβιστές.

Η πριγκίπισσα, που είναι 35 ετών, μπήκε στο στάδιο υπό τους ήχους του "Dancing Queen" του συγκροτήματος ΑΒΒΑ, σε μια τελετή απονομής βραβείων που διοργανώθηκε από ένα ομοφυλοφιλικό περιοδικό.

Το βραβείο δόθηκε στο συγγραφέα και κωμικό Jonas Gardell, του οποίου το βιβλίο και η τηλεοπτική σειρά " Never Dry Tears Without Gloves" έχει προκαλέσει μια εθνική συζήτηση για την αντιμετώπιση των ομοφυλόφιλων ανδρών κατά την έναρξη της κρίσης του AIDS από τη δεκαετία του 1980.

Ο τίτλος του βιβλίου αναφέρεται στις οδηγίες που έχουν δοθεί σε μια νοσοκόμα, όπως αυτή σκούπισε τα δάκρυα από το πρόσωπο ενός ετοιμοθάνατου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ