2013-02-08 00:05:57
Φωτογραφία για Σκυλί πέθανε από ηλεκτροπληξία στην παραλία της Θεσσαλονίκη! Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης του
Κόντρα ανάμεσα στη ΔΕΗ και στο δήμο Θεσσαλονίκης σχετικά με το ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για το άμοιρο ζώο που έχασε τη ζωή του επειδή ακούμπησε σε επιδαπέδια λάμπα στην νέα παραλία.

Που να ήξερε ο άτυχος ιδιοκτήτης, όταν αποφάσισε να βγάλει βόλτα το σκύλο του, τι επρόκειτο να συμβεί! Μόλις το σκυλί ακούμπησε στην επιδαπέδια λάμπα στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, στο σημείο που συναντιέται η Ανθέων με τη Μαρία Κάλλας, αμέσως το διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα και πέθανε σχεδόν ακαριαία. Φυσικά, μόλις ο ιδιοκτήτης είδε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το ζώο πήγε να το πιάσει με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει και αυτόν το ηλεκτρικό ρεύμα και να παραλύσει το χέρι και το πόδι του. Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον σοκαρισμένο νεαρό στο νοσοκομείο για να ελέγξουν την κατάσταση της υγείας του,ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν τραυματίστηκε σοβαρα.

Αυτόπτης μάρτυρας καταγγέλει στο seleo ότι στο σημείο έσπευσαν και η ΔΕΗ, καθώς και ο δήμος Θεσσαλονίκης που άρχισαν να "τρώγονται" μεταξύ τους σχετικά με το ποιος φταίει για το συγκεκριμένο περιστατικό. 

Κανένας από τους δύο δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του με αποτέλεσμα στο σημείο να έχει φτάσει και περιπολικό της αστυνομίας προκειμένου να διαλευκανθεί το ζήτημα.

http://www.seleo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θετικός για Μπάγερν ο Νεϊμάρ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θετικός για Μπάγερν ο Νεϊμάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ