2013-02-07 23:25:06
Φωτογραφία για 15 εκατομμύρια ŠKODA  έχουν παραχθεί από το 1905
Η ŠKODA, αποτελεί έναν από τους πλέον ιστορικούς κατασκευαστές αυτοκίνητων παγκοσμίως, με ιστορία που ξεπερνά τα 100 και πλέον χρόνια. Περισσότερα από 15.000.000 αυτοκίνητα ŠKODA έχουν παραχθεί από το 1905 μέχρι και σήμερα. Το επετειακό αυτοκίνητο κατασκευάστηκε στα τέλη του Ιανουαρίου και πρόκειται για μία ασημί Octavia 3ης γενιάς.

Η παραγωγή του 15-εκατομμυριοστού αυτοκινήτου υπογραμμίζει την δυναμική ανάπτυξη της Μάρκας. Με την παρουσίαση νέων μοντέλων ανά 6 μήνες , την κατάκτηση νέων αγορών και τις νέες επενδύσεις σε γραμμές παραγωγής, ανθρώπινο δυναμικό και έρευνα, η ŠKODA έχει πλέον περάσει σε μία νέα φάση ανάπτυξης που στρατηγικό στόχο έχει την πώληση 1.500.000 αυτοκινήτων ετησίως μέχρι το 2018. Τα τελευταία χρόνια η ŠKODA καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο με αποκορύφωμα το 2012 όπου οι πωλήσεις πλησίασαν το 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα.

«Ολόκληρη η ομάδα της ŠKODA είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για το 15-εκατομμυριοστό αυτοκίνητο» σχολιάζει ο CEO της ŠKODA Auto, Dr. Winfried Vahland. Τα 15 εκατομμύρια αυτά αυτοκίνητα αποτελούν σύμβολο για την πρωτοφανή ανάπτυξη της ŠKODA .«Κατασκευάζουμε αυτοκίνητα εδώ και 118 χρόνια και είμαστε γνωστοί για την πλούσια παράδοσή μας την οποία σκοπεύουμε να συνεχίσουμε» προσθέτει ο Dr. Winfried Vahland. Το λανσάρισμα του Citigo, του Rapid και της νέας Octavia, του ορόσημου στην ιστορία της Μάρκας , ήταν μία πετυχημένη αρχή που θα ακολουθηθεί από την παρουσίαση ακόμα περισσότερων μοντέλων.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ