2013-02-07 18:23:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι ίδιοι που έκλεβαν Ιερούς Ναούς πίσω και από τις κλοπές εξωλέμβιων μηχανών - Φωτογράφιζαν τη λεία τους και μετά ... χτυπούσαν
Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική και συστηματική ερευνά της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σπείρα η οποία διέπραττε κλοπές εξωλέμβιων μηχανών και εξαρτημάτων από σταθμευμένα σκάφη στην Πάτρα. Για την υπόθεση αυτή, συνεληφθησαν χθες το πρωί, στην Πάτρα δυο αλλοδαποί άνδρας - γυναίκα, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 20 και 21 ετών, αντίστοιχα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίσταση αδικήματα, της ένταξης σε εγκληματική ομάδα, της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και της παράνομης οπλοκατοχής

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν ακόμα τρεις υπήκοοι Ρουμανίας (δυο άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 27, 23 και 20 ετών αντίστοιχα οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές.

Ειδικότερα οι δράστες ενεργώντας από κοινού τους τελευταίους τέσσερις μήνες διέπραξαν πέντε κλοπές σε σταθμευμένα σκάφη στη Πάτρα αφαιρώντας τέσσερις εξωλέμβιες μηχανές και διάφορα άλλα έγγραφα και εξαρτήματα. Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν δυο κλοπές στο Μπεγουλάκι και από μια στα Ροΐτικα, στο Σαραβάλι και τα Προσφυγικά.

Σήμερα για το θέμα έκανε επίσημες ανακοινώσεις ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών Αστυνομικός Διευθυντής Ανδρέας Τσαουρδάς.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ