2013-02-07 18:03:08
Φωτογραφία για ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΤΑ ΜΕΣΙ ΚΑΙ... ΚΑΡΜΠΟΝΕΡΟ!
Παράπονα από τον Λέο Μέσι και την Σάρα Καρμπονέρο εξέφρασε ο Κριστιάνο, ο οποίος μίλησε επίσης για το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από μία περίοδο μεγάλης κρίσης στα αποδυτήρια το κλίμα στους Μερένγκες δείχνει να έχει φτιάξει παρά την πρόωρη απώλεια του πρωταθλήματος. «Το θέμα έκλεισε, ό,τι γίνεται στα αποδυτήρια μένει στα αποδυτήρια» είπε ο Ρονάλντο και συνέχισε αναφερόμενος στην φήμη που είχε υπάρξει σχετικά με το ότι ο Μουρίνιο τα είχε πάρει με τον Κασίγιας γιατί η κοπέλα του και ρεπόρτερ Ρεάλ Μαδρίτης, Σάρα Καρμπονέρο, μπορεί να διαρρέει στον Τύπο καταστάσεις μέσα από την ομάδα. «Δεν συνηθίζω να μιλάω για τέτοια ευαίσθητα θέματα όμως παρότι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να λένε τη γνώμη τους, αυτό δεν είναι κάτι καλό. Τα πράγματα που γίνονται στα αποδυτήρια πρέπει να μένουν στα αποδυτήρια».

Ο Πορτογάλος είχε να πει και δύο λόγια για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος τον άφησε πίσω στη μάχη για την Χρυσή Μπάλα και δεν τον είχε καν μέσα στις επιλογές του. «Δεν με εξέπληξε, δεν με ψήφισε στους τρεις καλύτερους παίκτες για την περασμένη χρονιά».


Οσον αφορά τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, σχολίασε. «Δεν ξέρω, νομίζω ότι θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν γιατί είναι ένας προπονητής που θέλει πάντα να κερδίζει και υπάρχουν ακόμα στόχοι που μπορούμε να πετύχουμε. Στη συνέχεια θα σκεφτεί τι είναι το καλύτερο για τον ίδιο αλλά και την ομάδα. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται για τον σύλλογο και δεν θέλω να πω κάτι άλλο γι' αυτόν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ