2013-02-07 18:00:33
Φωτογραφία για Ο... «ΝΟΜΟΣ» ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ
Ο Μίτσελ έχει φροντίσει να επιβάλλει τον δικό του... νόμο από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στου Ρέντη. Διαβάστε για την λογική που δουλεύει αλλά και τις «φωναχτές» εντολές του!

Ο Ισπανός προπονητής μερίμνησε ώστε να είναι απόλυτα επιβλητικός. «Αυτά που λέω εγώ ισχύουν και εφαρμόζονται απ' όλους», είναι το σύνθημά του. Μάλιστα οι φωνές του ακούγονται σε όλες τις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Μίτσελ είναι αποφασισμένος να επιβάλλει το δικό του στιλ και το πρόγραμμά του δίχως όμως να γίνεται αυταρχικός ή να ξεφεύγει από τα όρια.

Μιλάει διαρκώς στους παίκτες ενώ έχει ήδη φροντίσει να ανεβάσει το ηθικό παικτών που δεν αγωνίζονταν και τόσο, όπως οι Παπάζογλου, Βλαχοδήμος και Φετφατζίδης με τους οποίους συζητά αρκετά. Οι εντολές του είναι συγκεκριμένες, όπως διαβάσετε σε σχετικό κομμάτι την Τετάρτη. Θέλει να περάσει ιδιαίτερα γρήγορα την δική του ποδοσφαιρική λογική.


Τα τετ α τετ διαδέχονται το ένα το άλλο ενώ όπως σας αναφέραμε από χθες αναζητά τρόπους να δώσει μία άλλη πνοή στο κέντρο. Να το κάνει πιο λειτουργήσει πιο καλά σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα παίκτες και παράγοντες της ομάδας έχουν να λένε για τον χαρακτήρα του. Είναι ένας άνθρωπος αισιόδοξος, γελαστός και με πίστη στον εαυτό του που έχει φέρει ήδη έναν άλλο... αέρα στον σύλλογο.

Οι παίκτες είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί του, όπως και οι διοικούντες μέχρι στιγμής. Άπαντες βέβαια ευελπιστούν ότι θα πάνε καλά από εδώ και πέρα και ότι και το καλό ποδόσφαιρο θα έρθει και τα ανάλογα αποτελέσματα τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ