2013-02-07 12:51:02
Φωτογραφία για Στα κρατητήρια ο 64χρονος για τις «αρρωστημένες ορέξεις του»
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, διέταξε σήμερα την οκταήμερη προσωποκράτηση ενός 64χρονου από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για σεξουαλική εκμετάλλευση 16χρονης συγχωριανής και γειτόνισσας του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 16χρονη, η οποία δεχόταν απειλές από τον 64χρονο για «να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του», μίλησε τελικά στους γονείς της και μαζί κατήγγειλαν την υπόθεση στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος φέρεται να διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την ανήλικη από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η 16χρονη φέρεται να δεχόταν απειλές από τον 64χρονο, ότι αν δεν υπέκυπτε, αυτός θα διέδιδε τι είχε συμβεί μεταξύ τους.

Ο 64χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα ως ύποπτος για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού και διαφθορά γυναίκας από 13 έως 17 χρόνων, ενώ ανακρινόμενος αρνήθηκε ενοχή. Η κοπέλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ρήξη παρθενικού υμένα.

Σήμερα ο 64χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία διέταξε την οκταήμερη προφυλάκιση του.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ