2013-02-06 21:15:03
Φωτογραφία για Είναι πασιφανές σε όλους (με εξαίρεση τους σημερινούς κυβερνώντες), η πολιτική αυτή είναι αδιέξοδη
από το Γραφείο Τύπου

Είναι πασιφανές σε όλους, με εξαίρεση τους σημερινούς κυβερνώντες, ότι η πολιτική που ακολουθείται μέχρι σήμερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη για την αντιμετώπιση της κρίσης, είναι αδιέξοδη. Το αδιέξοδο είναι μπροστά μας και αν ακούσατε καλά, το παραδέχεται φωναχτά πλέον και το ΔΝΤ. Κατά συνέπεια, εκτιμώ πως το 2013 θα αρχίσουμε να βλέπουμε πιο καθαρά το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον της Ευρώπης, εάν θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί ή όχι, αλλά και με το μέλλον της χώρας μας. Απαιτείται αλλαγή πορείας, είναι βέβαιο...

Φυσικά, την μεγάλη αλλαγή δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτοί που δεν την καταλαβαίνουν και αυτοί που υπηρετούν την λογική που μας έφτασε στο σημερινό χάλι» πρόσθεσε ο Αχαιός πολιτικός, προσθέτοντας ωστόσο ότι «υπάρχουν οι δυνάμεις που μπορούν να πετύχουν την αλλαγή.

Δεν περιμένουμε έξωθεν σωτήρες. Η σωτηρία μας, είναι στα χέρια, στα μυαλά και στις καρδιές μας
. Με νου και σύνεση, αλλά και πάθος, οι πατριωτικές δυνάμεις του ελληνισμού, μπορούν να σχεδιάσουν το νέο στρατηγικό σχέδιο της χώρας, που θα αξιοποιεί τον πλούτο της - όπως τον ανεκμετάλλευτο ορυκτό πλούτο -- και που θα καθίσει στο τραπέζι της συζήτησης για την επίτευξη μιας νέας συμφωνίας αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης. Εμείς, οι Χριστιανοδημοκράτες, λέμε πως οι δυνάμεις που δεν έχουν φοβικά σύνδρομα υποτέλειας και δεν χρωστάνε σε κανέναν ντόπιο και ξένο εξουσιαστή και διαφθορέα, θα κάνουν την αλλαγή. Και ναι, αυτές οι δυνάμεις υπάρχουν και είναι μεγάλες, αλλά δεν είναι όλες μαζί. Ας ενωθούμε, λοιπόν. Ξεπερνώντας τις όποιες άλλες διαφορές. Το δικαίωμα στην Ελλάδα της προκοπής και της αξιοσύνης, το έχουν όλοι, από όπου και αν προέρχονται.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ