2013-02-06 21:10:50
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (VIDEO)
Για μεταγενέστερο χρόνο μετατίθενται οι αποφάσεις για το φόρο ακινήτων, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις που έκαναν μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, στο Μέγαρο Μαξίμου, τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης, όσο και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. 

Οι κυβερνητικοί εταίροι διαβεβαίωσαν επίσης ότι η τελική ρύθμιση θα ελαφρύνει φορολογικά τους πολίτες, ενώ ο κ. Στουρνάρας επανέλαβε πως «ότι παίρναμε, θα πάρουμε».

«Ενημέρωσα γενικά για την οικονομία, το συμβούλιο κορυφής αύριο, το Eurogroup και το ECOFIN. Μιλήσαμε γενικά και για το φορολογικό που θα κατατεθεί την Άνοιξη» είπε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι το ζήτημα των αγροτών συζητήθηκε σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. «Οι αποφάσεις που πήραμε για τα αγροτικά θέματα δίνουν μία ρεαλιστική λύση στα πραγματικά προβλήματα» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


Παράλληλα ανέφερε ότι η επόμενη σύσκεψη των αρχηγών της κυβέρνησης θα αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στην πραγματική οικονομία και την ανεργία. «Συζητήσαμε για την αυριανή Σύνοδο Κορυφής. Έχει πολύ μεγάλη σημασία η χώρα μας να έχει ένα αξιόλογο παρκέτο στα χέρια της γιατί με αυτό θα τροφοδοτήσουμε την πραγματική οικονομία» σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Μιλήσαμε και για τον φόρο ακίνητης περιουσίας και το συμπέρασμα είναι ότι δεν πρέπει να δίνει κανείς βάση στα πολλά και διάφορα σενάρια γιατί πρέπει να φτιάξουμε ένα σύστημα ώστε να είμαστε δίκαιοι» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του ο Φώτης Κουβέλης ανέφερε ότι «αντιμετωπίσαμε τα αιτήματα και τις ρυθμίσεις που πρέπει να υπάρξουν για τους αγρότες και αναδείξαμε εκείνη την πολιτική που δίνει απάντηση σε παρά  πολλά ζητήματα των αγροτών». Επιπλέον τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ προωθεί συγκεκριμένη διεκδίκηση για να προωθηθούν άμεσα έκτακτα μέτρα για τους ανέργους.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ