2013-02-06 20:00:20
Φωτογραφία για Μπάσκετ Α1: Νίκη Παραμονής για Κολοσσό στην Ελευσίνα
Μεγάλη νίκη πήρε ο Κολοσσός Ρόδου στην Ελευσίνα από τον Πανελευσινιακό, του οποίου επικράτησε με 68-60 για τη 16η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Τα δεκάλεπτα: 10-22, 23-39, 46-50, 60-68

Η ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού» σημείωσε τη δεύτερη εφετινή εκτός έδρας νίκη της και απομακρύνθηκε από τη «διακεκαυμένη ζώνη» του υποβιβασμού, σε αντίθεση με τους «σταχυοφόρους» οι οποίοι μετρούν μόλις τρεις νίκες και παραμένουν στο τέλος της κατάταξης.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Κολοσσό, που με τους Ντέντι, Όσμπι να μην έχουν αντίπαλο κοντά στο καλάθι έδωσε μεγάλες διαστάσεις στη διαφορά, η οποία στο πρώτο μέρος έφτασε ακόμη και στους 16 πόντους (23-39).

Το αγωνιστικό μοτίβο διαφοροποιήθηκε όμως άρδην στην επανάληψη. Με τους Παπανικολόπουλο και Μαγκουνή να ηγούνται της Ελευσίνιας επίθεσης και «σφιχτή» άμυνα, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν ταχύτατα στο παιχνίδι και ισοφάρισαν σε 44-44, με επιμέρους σκορ 21-5.

Στο σημείο εκείνο τους Ροδίτες κράτησε «όρθιους» ο Καλαμπόκης, που με δύο τρίποντα «ξεκόλλησε» την ομάδα του από το επιθετικό τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει, κάνοντας το σκορ 56-48.

Η διαφορά έφτασε στο +10 (61-51) για την ομάδα του Βασίλη Φραγκιά, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, με τους γηπεδούχους να κάνουν την προσπάθειά τους αλλά να μην καταφέρνουν ως τη λήξη να μειώσουν κάτω από τους έξι πόντους.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
iGotYa :Cydia app update
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
iGotYa :Cydia app update
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ