2013-02-06 19:57:39
Φωτογραφία για Ο Ιμπραΐμοβιτς αποθεώνει τον Μέσι
Όταν το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του Λιονέλ Μέσι εξυμνείται από έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη, από τους ελάχιστους που θα μπορούσαν να συγκριθούν με τον Αργεντινό σούπερ σταρ ενώ δεν είναι και από τους… ευκολότερους χαρακτήρες ούτε συνηθίζει να μιλά εγκωμιαστικά για άλλους, αν μη τι άλλο η κρίση είναι αντικειμενική.

«Ο Μέσι είναι ένας φανταστικός παίκτης, ίσως ο καλύτερος στον κόσμο,» δήλωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που η κλάση, η διαδρομή και η αξία του δεν έχει ανάγκη δημόσιων σχέσεων.

Την παραμονή του φιλικού αγώνα μεταξύ της Σουηδίας και της Αργεντινής, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν φείστηκε επαίνων για τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Οι δυο σούπερ άσοι είχαν συνυπάρξει στην καταλανική ομάδα την περίοδο 2009-2010, φορτώνοντας αμφότερα με πολλά γκολ τις αντίπαλες εστίες και χαρίζοντας το πρωτάθλημα στους «αζουλγκράνα», πριν την αναχώρηση του Σουηδού, ο οποίος επέστρεψε στην Ιταλία μετά από μόλις ένα χρόνο στην Καταλονία.

«Ο Λέο είναι ένας φανταστικός παίκτης, σε ατομικό επίπεδο ίσως ο καλύτερος στον κόσμο,» δήλωσε ο Ιμπραΐμοβιτς. «Απέδειξε ότι είναι στην κορυφή, παίζει σε ανώτατο επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να πει κάποιος,» πρόσθεσε.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Flashback σε ότι αγαπήσαμε !!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Flashback σε ότι αγαπήσαμε !!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ