2013-02-05 12:20:06
Φωτογραφία για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ... ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΙΤΣΕΛ
Πολλή δουλειά έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός του Μίτσελ, ο οποίος ανέλαβε εν λευκώ την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να δώσει νέα αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα και να περάσει άμεσα τη δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τους ερυθρόλευκους, αφού έχουν να δώσουν επτά αγώνες σε διάστημα τριών εβδομάδων και οι πέντε από αυτούς είναι εκτός έδρας!

Συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Τρίπολης (εκτός, 09/02 για το πρωτάθλημα), την Λεβάντε (εκτός, 14/02 για το Europa League), την Ξάνθη (εκτός, 17/02 για το πρωτάθλημα), την Λεβάντε (εντός, 21/02 για το Europa League), τον Άρη (εντός, 24/02 για το πρωτάθλημα), τον ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός, 27/02 για το Κύπελλο) και τον ΟΦΗ (εκτός, 02/03 για το πρωτάθλημα).

Στη συνέχεια, οι ερυθρόλευκοι έχουν υποχρεώσεις ξανά στην Ευρώπη, εφόσον καταφέρουν να περάσουν το εμπόδιο της Λεβάντε, ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο επαναληπτικός αγώνας στο Κύπελλο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Ο Μίτσελ πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βγάλει τον καλύτερο εαυτό των παικτών του, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του δύσκολου αυτού προγράμματος.

Το καλό για τον Ισπανό τεχνικό είναι ότι το πρωτάθλημα έχει σχεδόν κριθεί με την διαφορά των 13 βαθμών από τον δεύτερο και στο Κύπελλο έχει να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά τον νικητή του ζευγαριού Βέροιας-Πανθρακικού.

Όσον αφορά την Ευρώπη, η Λεβάντε δεν αποτελεί φόβητρο για τους ερυθρόλευκους, αλλά πρέπει να δείξουν την δέουσα προσοχή για να πάρουν την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League.

Ο 50χρονος προπονητής κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και όλοι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", είχαν να λένε για τον ευγενικό του χαρακτήρα και την διάθεσή του για δουλειά. Μάλιστα, χθες πήγε στου Ρέντη και είχε τετ-α-τετ με τον Νικοπολίδη, αφού πρώτα ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Σήμερα θα γνωριστεί με τους νέους του παίκτες (εκτός των διεθνών που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες) και θα προσπαθήσει να τους παρουσιάσει από την πρώτη μέρα κιόλας τη φιλοσοφία του.

Οι προϋποθέσεις με τις οποίες ανέλαβε την ομάδα είναι καλύτερες από εκείνες του Ζαρντίμ και με τη δουλειά του έχει ως στόχο να κερδίσει και τον πιο απαιτητικό οπαδό του Ολυμπιακού…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ