2013-02-05 12:17:50
Φωτογραφία για «Στημένος ο αγώνας Champions League Λίβερπουλ-Ντέμπρετσεν»
Μετά την αποκάλυψη πως η Europol ερευνά 380 παιχνίδια στην Ευρώπη ως στημένα, μεταξύ αυτών και δύο αγώνες Champions League, δανέζικη εφημερίδα υποστηρίζει πως ο αγώνας της Λίβερπουλ με την Ντέμπρετσεν το 2009 ήταν ένας από αυτούς.

Το ρεπορτάζ της «Ekstra Bladet» αναφέρει πως ο τερματοφύλακας της Ντέμπρετσεν, Βούκασιν Πολέκσιτς, δωροδοκήθηκε για να έχει μειωμένη απόδοση κόντρα στη Λίβερπουλ στις 16 Σεπτεμβρίου του 2009 στο «Ανφιλντ» στο εναρκτήριο παιχνίδι του 5ου ομίλου του Champions League. Ο γκολκίπερ της ουγγρικής ομάδας έπρεπε να εξασφαλίσει πως στον αγώνα θα σημειώνονταν περισσότερα από 2,5 γκολ, όμως δεν τα κατάφερε, μια και οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 1-0. Ο Πόλεκσιτς μάζεψε μία φορά την μπάλα από τα δίχτυα του, αφού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το σουτ του Φερνάντο Τόρες και ο Ντιρκ Κάουτ σκόραρε με προβολή (δείτε το γκολ στο 2:43 του βίντεο) στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Σύμφωνα με τη δανέζικη εφημερίδα, σε γραπτά μηνύματα που ανακτήθηκαν από την αστυνομία, μέλη του κυκλώματος ήταν εκνευρισμένοι επειδή ο Στίβεν Τζέραρντ έχασε μερικές καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Εκτός από το παιχνίδι με την Λίβερπουλ, ο Πόλεκσιτς φέρεται να έχει δωροδοκηθεί και στην εκτός έδρας ήττα της Ντέμπρετσεν από την Φιορεντίνα με 4-3 για τους ομίλους του Champions League την ίδια σεζόν.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ