2013-02-05 09:58:03
Φωτογραφία για Οδηγίες για τους Ιταλούς ψηφοφόρους που διαμένουν στην Ελλάδα
Όπως ανακοίνωσε το προξενικό γραφείο της πρεσβείας της Ιταλίας, εντός της 6ης Φεβρουαρίου 2013, πρόκειται να αποστείλει στους Ιταλούς ψηφοφόρους που διαμένουν στην Ελλάδα, και οι οποίοι δεν αιτήθηκαν εντός της 3ης Ιανουαρίου 2013 να ψηφίσουν στην Ιταλία, έναν φάκελο που περιλαμβάνει το εκλογικό υλικό και ένα ενημερωτικό έγγραφο σχετικά με τον τρόπο άσκησης της ψήφου.

Οι ψηφοφόροι, κάνοντας χρήση του προπληρωμένου φακέλου και ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες που περιέχονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο, θα πρέπει να αποστείλουν χωρίς καθυστέρηση τα ψηφοδέλτια επιλογής τους, με τρόπο τέτοιο ώστε να φτάσουν εντός και όχι πέραν της 21ης Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 16.00 (τοπική).

Υπενθυμίζεται πως η ψήφος είναι προσωπική και μυστική και πως απαγορεύεται η πέραν της μίας φοράς ψήφος και/ή η αποστολή ψηφοδελτίων για λογαριασμό τρίτων. Οι παραβάτες των εκλογικών διατάξεων τιμωρούνται σύμφωνα με τις προβλέψεις του Νόμου.

Οι ψηφοφόροι που εντός της 10ης Φεβρουαρίου τυχόν δεν λάβουν τον εκλογικό φάκελο, μπορούν να απευθύνονται στο Προξενικό Γραφείο της Πρεσβείας (θα παραμένει ανοιχτό ειδικά για τις εκλογές 9.00 με 17.00), προκειμένου να πιστοποιήσουν την εγγραφή τους και να ζητήσουν αντίγραφο του φακέλου, εντός και όχι πέραν της 13ης Φεβρουαρίου 2013. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ