2013-02-04 21:30:08
Φωτογραφία για ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΜΜΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Όλες οι αθλητικές ισπανικές ιστοσελίδες αναφέρονται στη σημερινή παρουσίαση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό ως ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων.

Η παρουσίαση του Μίτσελ αποτέλεσε μάλιστα ένα από τα βασικά θέματα των ισπανικών ΜΜΕ.

Έχοντας αποχωρήσει πριν από περίπου δύο εβδομάδες από τον πάγκο της Σεβίλλης, η νέα… αποστολή του Μίτσελ απασχόλησε πολύ τους συμπατριώτες του οι οποίοι «είδαν» την πρώτη παρουσία ως προπονητής του Ολυμπιακού από τη δική τους οπτική γωνία.

«Αρχίζει η περιπέτεια του Μίτσελ», ήταν ο τίτλος της ‘’El mundo deportivo’’ της οποίας ο απεσταλμένος ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Οι περισσότερες ισπανικές ιστοσελίδες στέκονται στις αναφορές που έκανε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ξεχωρίζοντας δύο αναφορές στον νυν τεχνικό της Βαλένθια.

Σε αυτή με την οποία εκφράζει την ευχή του να πετύχει περισσότερα στον Ολυμπιακό από τον συμπατριώτη του και στο χιούμορ του με αποδέκτη τον Βαλβέρδε… «Στο μόνο που είμαι καλύτερος από τον Ερνέστο είναι το… ύψος», ανέφερε ο Ισπανός.

Η πρόσληψη του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό αποτέλεσε είδηση και για την ιστοσελίδα της UEFA, η οποία επεσήμανε ότι στόχος του νέου τεχνικού των ερυθρόλευκων είναι να ανεβάσει επίπεδο… ευρωπαϊκά τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ