2013-02-04 20:16:55
Φωτογραφία για Έπιασε δουλειά ο Μίτσελ...
Στις εγκαταστάσεις του Ρεντη βρέθηκε την Δευτέρα ο Μίτσελ. με τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού να σηκώνει μανίκια και να επιθεωρεί όλους τους χώρους του προποντηρίου των νταμπλούχων Ελλάδας.

Αποφασισμένος να οδηγήσει ψηλά τον Ολυμπιακό και να μεταφέρει στους νταμπλούχος Ελλάδας την δική του φιλοσοφία είανι ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης της τεχνικής ηγείας του Θρύλου σήκωσε ...μανίκια, αφού βρέθηκε στο προπονητήριο τω «ερυθρόλευκων» και επιθεώρησ εόλους τους χωρους που θα αφορούν την δουλειά του!

Συνοδευόμενος από τον Δουρέκα και τους τρεις βοηθούς του (Σάντσεθ, Βαγιέχο και Μοράλ) ο Μίτσελ βρέθηκε στου Ρέντη για να δει όλους τους χώρους της νέας του ομάδας. Ο Ισπανός έκανε διαρκώς ερωτήσεις για τις εγκαταστάσεις και όλες τις λειτουργίες κυρίως προς τον Δουρέκα.

Ακολούθως τα είπε και με τον Κοβάσεβιτς ενώ είχε συζήτηση με τον Νικοπολίδη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο αλλά και τον μεταφραστή της ομάδας. Μάλιστα συγκέντρωσε όλο το τιμ του Ολυμπιακού για να τους πει ορισμένα πράγματα για το τι θέλει και τον τρόπο της δουλειάς του.

  http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ