2013-02-04 18:36:13
Φωτογραφία για ΣΙΓΑΛΑΣ : Ν ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΧΩΣΕΙ ΤΟ ΣΕΦ
Ο Γιώργος Σιγάλας μίλησε στον «Γαύρο» για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Ο παλιός παίκτης του Θρύλου, αφού ανέλυσε τον αντίπαλο των Πειραιωτών στάθηκε στον κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Ο Σιγάλας υποστήριξε πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού οφείλουν να μην αγχώσουν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα και παράλληλα θα πρέπει να τους δώσουν την ώθηση για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά ο Γιώργος Σιγάλας δήλωσε: «Αρχικά, δεν μπορώ να κρίνω τα τελευταία ματς, γιατί ένα ντέρμπι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Παράλληλα, δεν γίνεται να πω πως το παιχνίδι στο ΣΕΦ θα έχει κάποια σχέση με αυτό του ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχω να πω πως έχει βρει αυτό που του έλλειπε, αφού οι παίκτες που ήρθανε είναι πιο ώριμοι μπασκετικά, ενώ παράλληλα είναι πιο ενεργητικοί και πιο αποτελεσματικοί από τους προηγούμενους
. Ο Ολυμπιακός από την άλλη πρέπει να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς του, και δεν μιλάω μόνο για τον Μάντζαρη. Σημαντικός είναι και ο Πάουελ, που δεν δείχνει να έχει συνέλθει από τα προβλήματα με τα γόνατά του, και δεν έχει βρει ρυθμό. Ακόμα, πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι καλός στην ρακέτα, ενώ έχει ενισχύσει και την περιφέρειά του μετά την έλευση του Καπόνο. Προς θεού, δεν είναι καλύτερος από τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει και άλλοι να σκοράρουν εκτός των γνωστών. Πρέπει να ανέβει και ο Λο περισσότερο, αλλά και ο Σλούκας.

Για μένα το ότι το ΣΕΦ θα είναι γεμάτο δεν είναι απαραίτητα και καλό για τον Ολυμπιακό. Μπορεί να είναι πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι όλοι έμπειροι, και πρέπει ο κόσμος να ωθήσει την ομάδα και να μην την μπλοκάρει.

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός έχει υπεροχή στα γκαρντ και στο τέσσερα, ενώ οι «πράσινοι» στο τρία και στο πέντε. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμα κίνηση μέσα στο παιχνίδι του και είναι στιγμές που κανείς δεν παίρνει πρωτοβουλία. Ο Διαμαντίδης έχει βρει στηρίγματα, είναι και τυχερός που θα λείπει και ο Μάντζαρης, αλλά ελπίζω να βρει και πάλι τρόπο ο Μπαρτζώκας για να τον σταματήσει.

Τώρα, για το πέντε, μακάρι να εμφανιστεί καλύτερος ο Πάουελ ή να πάρει χρόνο ο Μαυροειδής και να διαψεύσει τον προπονητή του που δεν τον εμπιστεύεται. Οπως και να έχει, όμως, είναι ένα ματς-διαφήμιση για το μπάσκετ μας, και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ