2013-02-04 13:30:08
Φωτογραφία για Το μήνυμα του Ντέμη για την Πολιτεία!
Ο Ντέμης Νικολαΐδης με ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook τα χώνει στο κράτος και στην ελληνική δικαιοσύνη για τη νέα αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης του Μάκη Ψωμιάδη.

Σε... έξαλλη κατάσταση με τις συνεχόμενες αναβολές εκδίκασης της υπόθεσης της υπεξαίρεσης χρημάτων του Μάκη Ψωμιάδη από την ΠΑΕ ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης όπως προκύπτει και από την ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο facebook.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ εδώ και εννιά χρόνια προσπαθεί με κάθε τρόπο να προχωρήσει αυτή η υπόθεση με μοναδικό σκοπό βέβαια το όφελος για την ΠΑΕ ΑΕΚ και την επι8στροφή των κλεμμένων έγραψε στο προφίλ του το εξής μήνυμα:

«Η μοναδική αποδεδειγμένα κλοπή ελληνικής ΠΑΕ (22 εκ ευρώ), εννιά χρόνια στα δικαστήρια με το Δημόσιο να χάνει χρήματα και η ομάδα μας να απειλείται με χρεοκοπία».

Είναι όντως να απορεί κανείς πως το ελληνικό Δημόσιο ανέχεται όλη αυτή την κοροϊδία την στιγμή που ψάχνουν με την...
. καραμπίνα το ευρώ λόγω και της κρίσης που βρίσκεται η χώρα εδώ και χρόνια αλλά και να απορεί με την ελληνική δικαιοσύνη που εννιά χρόνια τώρα δεν μπορεί να κάνει το αυτονόητο το απλό το λογικό: να εκδικάσει μία υπόθεση κλοπής χρημάτων από έναν άνθρωπο από τα ταμεία μίας ΠΑΕ όπως είναι η ΑΕΚ. Την ίδια ώρα όμως το ίδιο το Δημόσιο έχει βάλει το πιστόλι στο... κρόταφο της ΠΑΕ ΑΕΚ απαιτώντας τα χρήματα που οφείλει η εταιρία και απειλώντας την με... αφανισμό εάν κι εφόσον δεν αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, δύο μέτρα δύο σταθμά. Αυτή όμως είναι η Ελλάδα και το Κράτος «Δικαίου» στο οποίο ζούμε!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ