2013-02-04 12:34:05
Φωτογραφία για ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ
Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι μίλησε στο "gazzetta.gr" για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως θα παίξουν οι ερυθρόλευκοι και για τον άτυχο, Βαγγέλη Μάντζαρη!

Αναλυτικά Ο Γεωργιανός σέντερ του Ολυμπιακού θα βρεθεί αντιμέτωπος του Παναθηναϊκού, τη φανέλα του οποίου φορούσε από το 2008 ως το 2010, αλλά όπως ξεκαθάρισε δεν πρόκειται να έχει έξτρα πίεση. Ο 24χρονος σέντερ μίλησε επίσης για τη μέχρι τώρα παρουσία του στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, αποκάλυψε το σοκ που ένιωσε όταν ενημερώθηκε για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Βαγγέλη Μάντζαρη και υποσχέθηκε να παίξει και για τον 22χρονο γκαρντ στο ντέρμπι.

Αποκτήθηκες ώστε να ενισχύσεις στη γραμμή των ψηλών και να δώσεις λύσεις μέσα στη ρακέτα. Όσο περνάει ο καιρός, όμως, γίνεσαι όλο και πιο βασικό μέλος της ομάδας. Πως το βιώνεις ως τώρα όλο αυτό;

«Ήρθα για να βοηθήσω όπου και όπως μπορώ. Να κάνω ό,τι μου ζητάει ο προπονητής μου. Χαίρομαι που δεν αντιμετώπισα πρόβλημα προσαρμογής και όσο περνάει ο καιρός βοηθάω και περισσότερο. Σημασία βέβαια έχει να κερδίζει η ομάδα και όχι τι κάνω εγώ».


Ο τελευταίος μήνας ήταν κάπως παράξενος. Πολλοί τραυματισμοί, αμέτρητα ταξίδια, πολλά δύσκολα ματς, αλλά παρόλα αυτά, δείξατε και στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ πως έχετε τις απαντήσεις και καταφέρνετε να φτάνετε στις νίκες. Ποιο είναι το μυστικό;

«Δεν υπάρχει μυστικό. Το θέμα είναι να υπάρχει διάθεση και ομαδική δουλειά στο παρκέ. Αυτό κάνουμε και εμείς, δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον και δείχνουμε μεγάλη διάθεση και θέληση. Αυτό κάναμε και απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Όταν χάσαμε και τον Λο είπαμε να παίξουμε και γι' αυτόν. Παίζαμε ήδη και για τον Μάντζαρη, ο οποίος θα μας λείψει πολύ».

Πλέον μπροστά σας έχετε το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Θα βρεθείς απέναντι σε ακόμη μια πρώην ομάδα σου μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την οποία ήδη αντιμετώπισες. Υπάρχουν ιδιαίτερα συναισθήματα γι' αυτό το ματς;

«Όχι, δεν θα το έλεγα. Θα το αντιμετωπίσω όπως κάθε άλλο παιχνίδι. Δεν είναι κάποιο ξεχωριστό ματς, δεν το αντιμετώπιζω έτσι εγώ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσει η ομάδα μου και να συνεχίσουμε με νίκες. Θέλουμε να παίξουμε και για τον Βαγγέλη, ο οποίος επαναλαμβάνω θα μας λείψει πάρα πολύ».

Τον έχεις αναφέρει αρκετά. Σε σόκαρε ο τραυματισμός του;

«Eίναι λογικό. Δεν το πίστευα όταν μου το είπαν. Περίμενα πως θα έμενε έξω για κάποιο διάστημα, αλλά δεν πίστευα με τίποτα πως θα ήταν τόσο μεγάλη ζημιά. Όλους μας σόκαρε αυτός ο τραυματισμός, αλλά πλέον πρέπει να καλύψουμε το κενό του».

Που θεωρείς πως θα κριθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

«Στην άμυνα. Ο προπονητής μας αυτό μας ζητάει σε κάθε ματς. Να βγάζουμε ενέργεια, θέληση και διάθεση στην άμυνα και αυτό θα κάνουμε και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ