2013-02-04 12:30:09
Φωτογραφία για Αυστηρά για Άντρες: 5 βλακείες που κάνεις για να εντυπωσιάσεις το γκομενάκι!
Ε ναι, κάνουμε… Και μάλιστα χοντρές! Και αντί να το εντυπωσιάζεις, να το κάνεις να σε θαυμάζει, το βάζεις να τρέχει μακριά. Έτσι το χάνεις το κορμί, πατριώτη!

Από τον Ινστρούκτορα

Δεν χρειάζεται να είσαι υπερβολικός. Δεν χρειάζεται να κάνεις τη μία μαλακία πίσω από την άλλη, για να σε χειροκροτάει. Δεν είσαι 11χρονος, ωρίμασε!

Δες 5 πιθανά λάθη που κάνεις και φαίνεσαι γελοίος!

Εραστής

Την έχεις δει ο χαμένος απόγονος του Δον Ζουάν και το παίζεις «ο εραστής των έξι ηπείρων και των εννιά θαλασσών»! Αλλά δεν είσαι… Χαμένος στο youporn και το youjizz βλέπεις στάσεις στο σεξ, αλλά δεν σου αρκεί αυτό. Θέλεις να το εξελίξεις… Και τη βάζεις σε στάσεις που θα ταίριαζε πιο πολύ σε ενόργανη, παρά σε ζευγάρι που κάνει σεξ. Τελικά, αρκείσαι στο πατροπαράδοτο εσύ-από-πάνω και το κοκκινισμένο πρόσωπό σου φανερώνει, όχι την προσπάθεια, αλλά τη ντροπή!


Ποτό

Θέλεις να της δείξεις πόσο σκληρός άνδρας είσαι… Έτσι έχεις μάθει εσύ να ξεπερνάς κάθε σκόπελο. Στωικά… Βουτηγμένος στο αλκοόλ! Σιωπηλός. Καταφέρνεις να μεθύσεις με το πολύ… ανδρικό ποτό που ονομάζεται cosmopolitan. Καταφέρνεις, επίσης, να σε δει να ξερνάς στην τουαλέτα. Μην την πάρεις τηλέφωνο, τζάμπα κόπος Μαγειρική

Δεν πας στο Master Chef μόνο και μόνο γιατί είσαι φιλεύσπλαχνος και δεν θέλεις να κλέψεις τη δόξα άλλων. Πιστεύεις πως η μαγειρική είναι εύκολη υπόθεση… Για να την εντυπωσιάσεις, σκέφτεσαι να της κάνεις κάτι σε γουρουνόπουλο, σαλάτα και κάτι γλυκό. Όλα από τα χεράκια σου… Φυσικά και δεν θα φάτε! Φυσικά και στα πρώτα 10 λεπτά θα έχεις πελαγώσει. Και έτσι είναι καλύτερα, από το να δηλητηριαστείτε…

Σουμάχερ

Καμία γκόμενα δεν «κάθισε» ποτέ σε κάτοχο αυτοκινήτου με μπάγκετ καθίσματα, μασπιέδες και μπουριά, αντί για εξάτμιση. Όσο και αν το παίζεις ο… Σουμάχερ της γειτονιάς, η τύπισσα δεν δίνει δεκάρα. Όταν δει πως οι φίλοι σου, στα γενέθλιά σου, σου φέρνουν δώρο «χταπόδι», τότε θα τη δεις να κάνει τα 0-100 σε 4,7 δευτερόλεπτα. Και άντε πιάστην!

Γκουρού

Την έχεις δει παντογνώστης, ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα, ο έχων το know how για όλα. Έχεις άποψη για το χρώμα των μαλλιών της κοπελιάς σου, το ντύσιμό της, τη συμπεριφορά της σε φίλους και γνωστούς. Την έχεις δει «Πυγμαλίωνας», αλλά δεν ξέρεις την τύφλα σου. Έτσι όμως θα το χάσεις το γκομενάκι. Δεν είναι όπως το «προπονητής της εξέδρας», να φωνάζεις τον Δώνη γιατί βάζει στην ενδεκάδα τον Φωτάκη. Αυτό δεν στοιχίζει! Αν όμως την πείσεις να κουρέψει κοντό καρέ, τα μαλλιά της που φτάνουν ως τη μέση της, ε αυτό θα σου στοιχίσει! Κάπως έτσι τα χάνουμε τα γκομενάκια, κολλητέ!

http://www.koolnews.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιατί έχασε ο Ολυμπιακός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί έχασε ο Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ