2013-02-03 23:46:15
Φωτογραφία για Άνετη επικράτηση του ΟΦΗ επί της Κέρκυρας
Ο ΟΦΗ νίκησε σχετικά εύκολα με 2-0 την Κέρκυρα στο "Γεντί Γουλε" με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Παπάζογλου, Περογαμβράκη και Κουτσιανικούλη

Το παιχνίδι ήταν δίχως αύριο για τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, που ήθελαν ένα θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζουν στην παραμονή τους στην Superleague.

Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν καλά για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, αφού από το ξεκίνημα του αγώνα ο ΟΦΗ ήταν το "αφεντικό" και το επιβεβαίωσε με δυο γκολ στο πρώτο μέρος. Από το παιχνίδι κρατάμε την επιστροφή του Παπάζογλου και το λάθος του Αναστασόπουλου.

Γήπεδο: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης

Διαιτητής: Παππάς Ανδρέας (ΑΘΗΝΩΝ)

Βοηθοί: Βασιλειάδης Λεωνίδας (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ), Τσολάκης Στυλιανός (ΑΘΗΝΩΝ)

4ος: Παπαπέτρου Αναστάσιος (ΑΘΗΝΩΝ)

Παρατηρητής: Μπερσης Δημήτριος (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΟΦΗ (Πετράκης):  Αγριμάκης, Σαρ, Μπανούσης (Βιτώρος 62'), Σόουζα, Μονιάκης, Ζορμπάς (Μπούρμπος 60'), Κουτσιανικούλης (Μακρής 75'), Κουρδάκης, Λαπμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Παπάζογλου.


Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Αγρίτης (Γκέσιος 10'), Λεόν, Μοντέιρο, Τσουμάνης, Τσοκάνης (Ηλιάδης 70'), Στάμου (Γιάντσης 46'), Ζουμπουλάκης, Κυβελίδης.

Κάρτες: Μπουκουβάλας (18' κίτρινη), Μπανούσης (34' κίτρινη), Λεόν (44' κίτρινη), Ζορμπάς (45' κίτρινη), Γκέσιος (κίτρινη 65'), Βιτώρος (89')

Σκόρερ: Παπάζογλου (28' σουτ), Περογραμβράκης (44' σουτ)

Ήταν καλύτερος και το έδειξε

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και για τις δυο ομάδες, καθώς ο δυνατός αέρας εμπόδισε πολλές φορές τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες του ΟΦΗ ωστόσο κυριάρχησαν στο γήπεδο και με δυο γκολ στο μέσο και το τέλος του πρώτου μέρους πήραν σαφές προβάδισμα έναντι της αδύναμης Κέρκυρας.

Το 1-0 έκανε ο εκπληκτικός φέτος Σάκης Παπάζογλου με κοντινή προβολή στο 38ο λεπτό μετά από γύρισμα από τα αριστερά. Νωρίτερα ο 25άχρονος φορ είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Προσπάθησαν αλλά Οι παίκτες της Κέρκυρας ισορρόπησαν για 5-10 λεπτά το παιχνίδι, όμως ένα λάθος του Αναστασόπουλου έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη.

Ο Παπάζογλου, σε ρόλο δημιουργού, έβγαλε μία κάθετη στον Περογαμβράκη, ο έμπειρος κίπερ της Κέρκυρας έκανε μία περίεργη έξοδο και ο 25άχρονος άσος με πλασέ από πλάγια θέση έγραψε το 2-0.

Ξεκίνημα με φάση

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Κέρκυρα να φτάνει μία ανάσα από το 2-1. Ο Τσουμάνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε μπροστά απ όλους και ο Γκέσιος από κοντά δεν μπόρεσε α πλασάρει. Οι Φαίακες έχασαν άλλες δυο καλές ευκαιρίες με τους Λεόν και Γιάντση, όμως στη συνέχεια ο ΟΦΗ ανέλαβε εκ νέου τα ηνία.

Στο 70 λεπτό ο Βιτώρος σούταρε από μακρινή απόσταση και αναγκάζοντας τον Αναστασόπουλο να διώξει με δυσκολία, σε μία φάση όπου έγιναν τρεις απανωτές σέντρες από τα άκρα της άμυνας της Κέρκυρας.

* Στο 72ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης τραυματίστηκε και βγήκε έξω, κάτι που συνέβη για την Κέρκυρα στο 10' με τον Αγρίτη.

MVP του αγώνα

Ο Σάκης Παπάζογλου επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα και η επίθεση του ΟΦΗ απέκτησε ξανά τον ηγέτη της. Από κοντά και οι Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης.

Αδύναμος κρίκος

Ο Αναστασόπουλος, κι ενώ το σκορ ήταν 1-0, έκανε μοιραίο λάθος με αποτέλεσμα να γίνει το 2-0 σε ένα σημείο όπου η Κέρκυρα έδειχνε να ανεβάζει στροφές. Πρόβλημα είχαν και οι αμυντικοί της Κέρκυρας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η εξομολόγηση ενός λέοντα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η εξομολόγηση ενός λέοντα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ