2013-02-03 23:12:02
Φωτογραφία για Σήκωσαν τις σχάρες του Δημοτικού Σταδίου Αγρινίου
Συνεχίζονται τα προβλήματα στο Δημοτικό Στάδιο Αγρίνιου.

Παρά τα προβλήματα υποδομών που... αντιμετωπίζει, το ΔΑΚ Αγρινίου αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι για αρκετούς Αγρινιώτες που αναζητούν διέξοδο απ'την καθημερινότητα Για τους περισσότερους, όμως, μια απλή επίσκεψη μοιάζει πια με επικίνδυνη αποστολή! Η αποπνικτική ατμόσφαιρα από καύσεις ελαστικών στα διπλανά οικόπεδα, οι κλοπές σε οχήματα που σταθμεύουν στην πίσω είσοδο του σταδίου, αλλά και πέτρες...εξ'ουρανού που κατα καιρούς εκσφεντονίζονται απ'τον οικισμό ρομά ακριβώς δίπλα απο το στάδιο βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές των αθλούμενων/εργαζομένων που πλέον δεν ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Το πρωί της Παρασκεύης, οι εργαζόμενοι του ΔΑΚ, διαπίστωσαν ακόμα ένα πρόβλημα, καθώς σε αρκετά σημεία του σταδίου οι σχάρες φρεατίων είχαν κάνει "φτερά".

Συγκεκριμένα, το συμβάν παρατηρήθηκε κυρίως στις εξέδρες του μικρού γηπέδου, και σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε πιθανότητα το βράδυ της Πέμπτης.

Εργαζόμενοι, έχουν τοποθετήσει σε ορισμένα σημεία κώνους προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα, παρ'όλα αυτά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς όπως χαρακτηριστικά μας είπαν δεν ξέρουν ποια "τρύπα να πρωτοβουλώσουν".

Οι αθλούμενοι απ'την άλλη κάνουν λόγο για πρόβληματα τα οποία χρειάζονται ουσιαστικές και όχι πρόχειρες και παροδικές λύσεις...
cityvoice.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ