2013-02-03 16:51:48
Φωτογραφία για Νατάσα Θεοδωρίδου-Χρήστος Χολίδης: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;
Στο επιτυχημένο για τον φετινό χειμώνα σχήμα της Νατάσας Θεοδωρίδου με την Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε να διασκεδάζει πριν από μερικά βράδια ο Χρήστος Χολίδης, μόνο μαζί με φίλους και όχι με τη Δούκισσα Νομικού.

Οι φήμες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει, παρόλο που η εκρηκτική παρουσιάστρια προ ημερών εμφανίστηκε στο «Όλα» και μίλησε για τον τραγουδιστή, όλο και φουντώνουν. Ειδικά μετά από αυτή τη σόλο νυχτερινή του έξοδο τα σενάρια χωρισμού για το ζευγάρι, δίνουν και παίρνουν. Ό,τι και να συμβαίνει ανάμεσά τους, εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως ο Χρήστος Χολίδης έχει στρέψει αλλού την προσοχή του αυτόν τον καιρό.

Ο λόγος για τη Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία τον υποδέχτηκε πολύ ζεστά και φιλικά στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδά. Οι δυο τους τραγούδησαν μαζί αγαπημένες μπαλάντες ενώ ο Χρήστος Χολίδης ερμήνευσε και ένα τραγούδι από το ρεπερτόριό του που του ζήτησε εκείνη. Η χημεία ανάμεσά τους είναι πολύ καλή, γεγονός που ενισχύει τα σενάρια που κυκλοφορούν τελευταία στη νυχτερινή Αθήνα και τους θέλουν σύντομα να συνεργάζονται σε νυχτερινό κέντρο. Το πιθανότερο μάλιστα, είναι η συνεργασία τους να ξεκινήσει από τον ερχόμενο Μάρτιο Πηγή: gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ