2013-02-02 21:41:17
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 2-2
Το χαμένο τετ α τετ του Μαυρία στο 93' και το ανόητο πέναλτι του Μπουμσόνγκ στο 94' που έδωσε την ευκαιρία στον Περόνε να ισοφαρίσει σε 2-2, στέρησαν από τον πολύ καλό Παναθηναϊκό τη νίκη στην Τρίπολη πετώντας στα σκουπίδια τα δύο εκπληκτικά γκολ του Σισοκό.

Με δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι παρέταξε ο Φάμπρι τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος ξεκίνησε στο αριστερό άκρο στη θέση του Σπυρόπουλου που είναι πλέον παίκτης της Κιέβο και ο Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας αντί του Βύντρα ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη Λεβάντε. Κατά τα άλλα, ο Καρνέζης ήταν κάτω από την εστία, ο Σεϊταρίδης δεξιά, με τον Μπουμσόνγκ στόπερ. Οι Σο και Βιτόλο τα δύο αμυντικά χαφ, ο Σισοκό δεξιά, ο Ζέκα αριστερά και ο Καζιγιάμα πίσω από τον Τοτσέ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο ορεξάτος στο παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί καν το πρώτο λεπτό απείλησε την εστία του Φούλοπ με τον Σισοκό να βγάζει στον Τοτσέ, αλλά το τελείωμα του Ισπανού φορ ήταν απογοητευτικό! Στο 6', όμως οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με ένα εκπληκτικό σε δημιουργία και εκτέλεση τέρμα του Σισοκό, που εξαργύρωσε την εξαιρετική μπαλιά από 30 μέτρα του Σο, με εξίσου εξαιρετική κίνηση και τελείωμα στην δεξιά γωνία του Φούλοπ! Οι πράσινοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 21', όταν από εκτέλεση κόρνερ του Σισοκό, ο Σο έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Ράγιος απομάκρυνε με το κεφάλι πάνω στην γραμμή!

Ο Αστέρας με τον Ντε Μπλάσις να ντουμπλάρει μαζί με τον Πιπίνη περιορίζοντας τον Σισοκό, πήρε τα ηνία του ματς μετά το πρώτο 20λεπτο και έφτασε στην ισοφάριση στο 26', όταν μετά από μακρινή μπαλιά του Ντε Μπλάσις, ο Περόνε που πιεζόταν από τον Μπουμσόνγκ γύρισε στον επερχόμενο Ράγιος, με τον Βελάσκες να αδρανεί και τον Ισπανό άσο των Αρκάδων να κεραυνοβολεί τον Καρνέζη για το 1-1
. Οι Αρκάδες θα μπορούσαν να πάρουν και προβάδισμα πριν βγει το ημίχρονο (43'), όταν από φάουλ του Ράγιος, ο Μπαρτολίνι βγήκε από τα... σκριν και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αλλαγή για κάθε ομάδα, αφού Τσιώλης και Φάμπρι έβγαλαν έξω τους Πιπίνη και Βελάσκες που ήταν πηγή κινδύνου για την ομάδα τους. Ο τεχνικός των Αρκάδων έβαλε τον Φορμίκα, καθώς ο Σισοκό έκανε... πάρτι από τα δεξιά, ενω ο προπονητής του ΠΑΟ έβαλε τον νεαρό Τριανταφυλλόπουλο, αφού ο Βενεζουελάνος δεν πατούσε καλά, αλλά είχε και κίτρινη και υπήρχε κίνδυνος αποβολής!

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν το ίδιο καλός όσο του πρώτου μέρους, με τον Παναθηναϊκό να έχει μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά γενικότερα φάσεις μπροστά από τα δύο καρέ δεν είδαμε. Χρειάστηκε μια εξαιρετική ενέργεια του Σισοκό κι ένα ακόμη εκπληκτικό γκολ του Ιβοριανού, που απέφυγε τον Φορμίκα και με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1 για το Τριφύλλι στο 72ο λεπτό.

Ο Καρνέζης στο 92' κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό αποκρούοντας σε κόρνερ την εξ επαφής κεφαλιά του Περόνε, ενώ ο Μαυρίας στο 93' έχασε τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη, που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Φούλοπ και οι πράσινοι το πλήρωσαν στο 94', όταν ο Μπουμσόνγκ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Περόνε με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2.

TO VIDEO  ΣΕ ΛΙΓΟ
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ