2013-02-02 21:30:30
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΙΠΑΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ - ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ
Την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά είχαν οι Αντώνης Νικοπολίδης και Γιώργος Ανατολάκης το μεσημέρι του Σαββάτου στο πλαίσιο του ετήσιου μνημόσυνου της «Θύρας 7».

Ολιγόλεπτη συνάντηση είχαν το μεσημέρι του Σαββάτου ο προπονητής του Ολυμπιακού Αντώνης Νικοπολίδης και ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ Γιώργος Ανατολάκης, όπου θυμήθηκαν τα παλιά όταν υπήρξαν συμπαίκτες στους «ερυθρόλευκους».

Ο Νικοπολίδης, με τον Ανατολάκη, που υπήρξαν για τρία χρόνια συμπάικτες στον Ολυμπιακό (σ.σ. 2004-2007) είχαν την δυνατότητα να θυμηθούν τις σημαντικότερες στιγμές που είχαν βιώσει κατά την κοινή τους θητεία στην πειραϊκή ομάδα, αλλά και στην Εθνική ομάδα.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του ετήσιου μνημόσυνου στο Καραϊσκάκη ο τεχνικός του Ολυμπιακού και ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ είχαν εγκάρδια συνομιλία, με τον 42χρονο προπονητή τω πρωταθλητών να του μεταφέρει τις εντυπώσεις του, αλλά και το πώς βιώνει την κατάστασή στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια αυτές τις 15 ημέρες, που βρίσκεται στο τιμόνι των «ερυθρόλευκων».

Από την πλευρά του ο άλλοτε βουλευτής Β' εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά φρόντισε να ευχηθεί τα καλύτερα Νικοπολίδη, ο οποίος θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού μετά την διαφαινόμενη έλευση του Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ