2013-02-02 17:45:32
Φωτογραφία για Υπογράφει και βλέπει Ατρόμητο!
Ο Μίτσελ θα έρθει στην Ελλάδα την Κυριακή σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση από την Ισπανία για να υπογράψει και να παρακολουθήσει το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Επισήμως ο Ολυμπιακός δεν έλεγε το παραμικρό για τον Μίτσελ ούτε το Σάββατο. Ωστόσο πηγές από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης που έτσι και αλλιώς τα έχει βρει σε όλα με την πειραϊκή ΠΑΕ θα αφιχθεί τελικώς την Κυριακή στην χώρα μας (σ.σ. αν και αναμενόταν το Σάββατο) για την τελική συζήτηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την υπογραφή του συμβολαίου του, την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του συλλόγου αλλά και για να βρεθεί στο Καραϊσκάκη για να δει το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Ο Μίτσελ θα φέρει μαζί του και τους συνεργάτες του (έναν βοηθό, έναν γυμναστή και έναν αναλυτή αγώνων) καθώς και τον ατζέντη του για τα τυπικά που θα σφραγίσουν το deal για να ακολουθήσουν μετά οι απαιτούμενες ανακοινώσεις από τον ελληνικό σύλλογο. Στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες πάντως πρώτος προπονητής αναμένεται να είναι ξανά ο Αντώνης Νικοπολίδης που ξέρει την ομάδα καθώς ο Μίτσελ θα πρέπει να την γνωρίσει και μετά να πιάσει δουλειά.


Όπως σας μεταφέραμε και την Παρασκευή η παρουσίασή του πρόκειται να γίνει την Δευτέρα. Φυσικά εκτός από το ότι θα μιλήσει με τους παράγοντες της ομάδας ο Μίτσελ θα γνωριστεί και με το τεχνικό τιμ αλλά και τους παίκτες του Ολυμπιακού. Στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας θα ξεκινήσει να εργάζεται για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας, προετοιμάζοντάς του για το επόμενο ματς.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ