2013-02-02 04:45:03
Φωτογραφία για Έλενα Παπαβασιλείου: Για το μεγάλο έρωτα θα άλλαζα ακόμη και χώρα!
Για τον ιδανικό άντρα, για το μεγάλο έρωτα για τον οποίο θα παρατούσε τα πάντα και για το ενδεχόμενο να γίνει μαμά... μίλησε -μεταξύ άλλων- στο κυπριακό περιοδικό «Down Town» η Έλενα Παπαβασιλείου.

Στην ερώτηση γιατί εξακολουθεί να μένει στο σπίτι με τη μητέρα της και την αδελφή της, η σέξι παρουσιάστρια απάντησε: «Στο παρελθόν, όταν ακόμη έκανα το πρωινό στον Alpha, σκεφτόμουν να νοικιάσω ένα σπίτι και να μείνω μόνη μου, αλλά δούλευα τόσο πολύ που κάτι τέτοιο ήταν απαγορευτικό. Ξεκινούσα στις 4 το πρωί για το κανάλι και επέστρεφα το απόγευμα, πτώμα από την κούραση. Αν δεν είχα τη μάνα μου να με φροντίζει και να με περιποιείται, θα ήταν φοβερά δύσκολο αυτό».

Στην ερώτηση αν της λείπει ένας μεγάλος έρωτα, είπε: «Κοίτα, είμαι μόνη μου! Αλλά δεν σκέφτομαι ότι μου λείπει κάτι. Όταν είναι να έρθει, δεν θα με ρωτήσει(γελάει). Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε μόνοι μας. Αλλά διανύω μία δημιουργική φάση και δεν παραπονιέμαι για κάτι. Η ζωή θα τα φέρει όλα στην ώρα τους. Αυτό θέλω να πιστεύω. Ο έρωτας είναι το αλατοπίπερο της ζωής, τον χρειάζομαι, μου αρέσει, αλλά δεν αγχώνομαι, ούτε πιέζομαι».


Όσο για το πώς είναι ο ιδανικός άντρας για εκείνη και αν θα τα παρατούσε όλα για εκείνον, η Έλενα δήλωσε: «Θέλω να μου βγάζει την καλύτερη πλευρά μου! Να με γεμίζει όμορφα συναισθήματα, αγάπη, εμπιστοσύνη. Θέλω απλά να με ελκύει ο άλλος εξωτερικά. Δεν θέλω να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πάντως προσέχω αν έχει κάποιος ζεστό βλέμμα και ωραία χέρια. (…) Θα ήταν ένα μεγάλο βήμα που θα έπρεπε να το σκεφτώ πολύ σοβαρά πριν το κάνω. Νομίζω όμως ότι, ναι, για το μεγάλο έρωτα θα παρατούσα τα πάντα! Θα ήμουν ικανή να αλλάξω ακόμη και χώρα».

Θα ήθελε όμως να γίνει μαμά; «Όχι, δεν είμαι σε φάση να κάνω ακόμη ένα παιδί. Θέλω να γνωρίσω ένα μεγάλο έρωτα, να κάνουμε οικογένεια και όλα να έρθουν μόνα τους. Δεν ξυπνάω και κοιμάμαι με το άγχος του "πότε θα κάνω ένα παιδί;". Όχι! Όταν έρθει αυτό, θέλω να έρθει μέσα σε κανονικές συνθήκες και, οπωσδήποτε, μέσα σε μία ενωμένη οικογένεια».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Τέλος με τα μπότοξ»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Τέλος με τα μπότοξ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ