2013-02-01 19:50:54
Φωτογραφία για Πύργος: Θανατηφόρο τροχαίο σε εκτροπή αυτοκινήτου στην οδό Αλφειού - Νεκρός 29χρονος
Ένας νεαρός άντρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και με συντριπτικά τραύματα στο κεφάλι σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Αλφειού στον Πύργο, δίπλα στον ΓΟΕΒ Αλφειού - Πηνειού.

Αλφειού - Πηνειού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός άντρας κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες και προφανώς με μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε πάνω σε γωνία μαντρότοιχου.

Οι πρώτοι περίοικοι που πλησίασαν στο σημείο είδαν τον οδηγό του αυτοκινήτου αναίσθητο και πολύ σοβαρά χτυπημένο στο κεφάλ. Το αυτοκίνητό του είχε χτυπηθεί απο τη δεξιά πλευρά όμως απο την πρόσκρουση που φαίνεται πως ήταν σφοδρότατη, η καμπίνα του οχήματα παραμορφώθηκε σε μεγάλο βαθμό φτάνοντας έως την πλευρά του οδηγού.

Τμήματα του αυτοκινήτου όπως τροχοί και εξάτμηση και άλλα αποκόπηκαν ενώ ένα ηχείο subwoofer βρέθηκε μετά τη σύγκρουση αρκετά μέτρα μακριά..

Ο 29χρονος οδηγός του ασημί Audi δυστυχώς επιβεβαιώθηκε πως είναι νεκρός. Οι πρώτες ενδείξεις και των διασωστών του ΕΚΑΒ ήταν αυτές, αλλά σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που είχαμε οι γιατροί στο νοσοκομείο διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο νεαρός ερχόταν από την πλευρα του Επιταλίου όταν έχασε τον έλεγχο και χτύπησε με σφοδρότητα πάνω στον μαντρότοιχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Πηγή: ilialive
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ