2013-02-01 15:47:05
Φωτογραφία για «Το μόνο ρουσφέτι που έχω ζητήσει είναι ένα κρεβάτι για τον πατέρα μου στον Άγιο Σάββα», δηλώνει η Ελένη Δήμου
Αφοπλιστικά ειλικρινής για την «ϕαστ φουντ» μουσική του σήμερα υπήρξε η Ελένη Δήμου σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Η μουσική εδώ και αρκετά χρόνια είχε γίνει κάτι σαν φαστ φουντ. Νομίζω όμως ότι σε περιόδους κρισης τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και ότι πλέον θα αρχίσουν πάλι οι ομαδικές δουλειές. Θα σταματήσαει αυτό που ο καθένας έκανε μια μικρή επιτυχία και πορευόταν μόνος του». Αυτό δήλωσε η Ελένη Δήμου που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κορίτσια για Σπίτι».

Εκεί που επίσης σχολίασε τους νέους τραγουδιστές «Οι νέοι τραγουδιστές θεωρούν καριέρα το γεγονός ότι τα ΜΜΕ ασχολούνται με την προσωπική τους ζωή. Για μένα αυτό δεν είναι καριέρα. (...) Έτσι όπως έχουν αλλάξει τα πράγματα, η Δήμητρα Γαλάνη δεν θα έκανε ποτέ καριέρα. Κάτι που είναι τραγικό».

Αν και εκείνη η απάντησή της που αναμένεται να συζητηθεί είναι για το αν έχει ζητήσει ποτέ ρουσφέτι από πολιτκό «Το μόνο που έχω ζητήσει από πολιτικό είναι ένα κρεβάτι για τον πατέρα μου -που ήταν στο τελικό στάδιο- στον Άγιο Σάββα».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ