2013-02-01 14:36:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Ξέσπασμα ένστολου με αφορμή τη ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού: Βουτάνε τα λεφτά και τρέχουν στα χωριά -Δεν ξέρουν σε τι περιβάλλον ζούμε;
"Βουτάνε τα λεφτά και τρέχουν στα χωριά, λες και δεν γνωρίζουν σε τι περιβάλλον ζουν. Τι θέλουν; Να έχουν και δύο αστυνομικούς συνοδεία;"

Το ξέσπασμα αξιωματικού της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή την πρωϊνή ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στου Ρωμανού, έρχεται να αναδείξει το σημαντικό πρόβλημα της διανομής χρημάτων κατ' οίκον, που κατ' επανάληψη έχει θίξει η Αστυνομία με αφορμή συνεχή περιστατικά ληστειών σε βάρος ταχυδρομικών στην Αχαία.

"Πού νομίζουν οτι βρίσκονται; Στην εποχή που ο ταχυδρόμος γύριζε με την καραμούζα στα χωριά;" κατέληξε ο συγκεκριμένος ένστολος στρέφοντας προφανώς τα πυρά του όχι στους υπαλλήλους, αλλά σε όσους εκ της θέσεώς τους συντηρούν το καθεστώς της παράδοσης συντάξεων στα σπίτια, σε μία περίοδο που καταγράφεται έξαρση της σκληρής εγκληματικότητας, αλλά και σε μία εποχή που δίνεται η δυνατότητα ασφαλών χρηματικών συναλλαγών με τους πολίτες.

Οι κουκουλοφόροι ληστές άρπαξαν από τον ταχυδρομικό διανομέα μεγάλο χρηματικό ποσό (10.000 ή 12.000 ευρώ) ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν ένα ασημί αυτοκίνητο που έφερε κλεμμένες πινακίδες από άλλο ΙΧ και οι οποίες είχαν κλαπεί από τα Εξάρχεια.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ