2013-02-01 11:59:03
Φωτογραφία για Αχαϊα - Τώρα: Βγάζουν στους δρόμους τα τρακτέρ οι αγρότες - Ενταση στον κόμβο της Κάτω Αχαϊας μεταξύ αστυνομικών και αγροτών
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει εντολή οι αστυνομικοί να βγάλουν και τις πινακίδες των οχημάτων καθώς και να... γίνουν προσαγωγές αγροτών αν τυχόν και κλείσει ο δρόμος.

Μιλώντας στο PatrasTimes εκ μέρους των αγροτών ο Σάκης Μαυρόγιαννης τόνισε πως "μόλις φθάσαμε ήταν ήδη παραταγμένα τα ΜΑΤ και δυνάμεις της Αστυνομίας και όταν δύο από τα τρακτέρ στάθμευσαν στην άκρη του δρόμου, έκοψαν κλήσεις 300 ευρώ".

Και πρόσθεσε: "Μετά από διαπραγματεύσεις ήρθαμε σε μία κατ' αρχήν συμφωνία και έτσι σταμάτησε και η ένταση που είχε δημιουργηθεί. Όσον αφορά την έντονη παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. εδώ και όλα αυτά που φέρεται να έχει λάβει εντολή να κάνει, εμείς το μόνο που λέμε είναι πως λυπόμαστε που αντί η κυβέρνηση να έρθει σε διάλογο, προσφέυγει σε τέτοιες λύσεις και δίνει αυτές τις εντολές".

Να σημειωθεί πως αύριο το πρωί αποφασίστηκε οι αγρότες τόσο της Δυτικής Αχαίας που είναι συγκεντρωμένοι στην Πατρών - Πύργου, όσο και της Τριταίας και του Ερυμάνθου που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην "111" Πατρών - Τριπόλεως, να μεταφερθούν και να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στην Περιμετρική Πατρών.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ