2013-02-01 10:56:05
Φωτογραφία για ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Πολύ κοντά στην τελική συμφωνία με τον Μίτσελ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός!

Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα του συνόλου του Τύπου, ο 52χρονος πρώην προπονητής της Σεβίλλης ενδέχεται να βρεθεί μέσα στις δύο επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, ώστε να κάνει τις τελικές επαφές με τους ερυθρόλευκους για κλειστό συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους.

Στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν την αισοδοξία τους ότι η υπόθεση θα έχει αίιο τέλος, παρά τις απαιτήσεις που εγείρει η πλευρά του 52χρονου τεχνικού, αφού υποστηρίζουν ότι έχουν το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις.

Από τον Ολυμπιακό δεν θέλησαν να διευκρινίσουν, αν ο Ισπανός τεχνικός θα έρθει την Παρασκευή (1/2) στην Ελλάδα, όπως προέκυπτε από δημοσιεύματα στην Ισπανία, όμως, αυτό που ενδιαφέρει, είναι εάν θα αναλάβει τα ηνία των νταμπλούχων Ελλάδας.

Από τη Μαδρίτη εξάλλου, κάνουν λόγο για πολύ προχωρημένες επαφές και ότι απομένουν πλέον λεπτομέρειες για τη συμφωνία.


Ο Ισπανός τεχνικός είναι πιθανό να δώσει το «παρών» και στο «Γ. Καραϊσκάκης», εάν φυσικά δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, για να δει από κοντά το παιχνίδι της νέας του ομάδας με τον Ατρόμητο.

Μαζί με τον Μίτσελ θα έρθει ένας βοηθός (εκτός από τον Αντώνη Νικοπολίδη), ένας γυμναστής και ένας άνθρωπος για το σκάουτινγκ των αντιπάλων.

Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι στο τεχνικό επιτελείο, αφού όσοι αποχώρησαν με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ τόσοι θα έρθουν τώρα με τον Ισπανό προπονητή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ