2013-02-01 10:52:06
Φωτογραφία για Σταύρος Θεοδωράκης: Στην δημοσιογραφία ή πρέπει να κάνεις ναρκωτικά ή πρέπει να είσαι αλκοολικός ή να καπνίζεις
Για τις σκέψεις του να σταματήσει την τηλεόραση, τους συναδέλφους του αλλά και την επιτυχία της εκπομπής "Πρωταγωνιστές" μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στα "Κορίτσια για σπίτι".

Ο δημοσιογράφος αρχικά μίλησε για το ποιο επάγγελμα θα ακολουθούσε αν δε γινόταν δημοσιογράφος το οποίο θα είχε σχέση με την καλλιέργεια της γης. Παράλληλα, δε δίστασε να πει ότι στη δημογραφία για να αντέξει κάποιος θα πρέπει να κάνει χρήση ουσιών ή να καπνίζει.

"Θα γινόμουν κηπουρός- γεωργός, μου αρέσει πολύ η γεωργία. Θα γινόμουν μαραγκός, που αρέσει πολύ το ξύλο και πιάνουν τα χέρια μου. Στην δημοσιογραφία ή πρέπει να κάνεις ναρκωτικά ή πρέπει να είσαι αλκοολικός ή να καπνίζεις, εγώ κάνω πράγματα με τα χέρια μου και έτσι αποσπώ την προσοχή μου από τα μεγάλα, κάνω κάτι μικρό και αυτό με βοηθάει να συνεχίζω".

Όσο για τους συναδέλφους του, είπε ότι κάποιους εκτιμά και άλλους τους απεχθάνεται. "Γιατί να τους εκτιμάω; Υπάρχουν δημοσιογράφοι που εκτιμώ και δημοσιογράφοι που απεχθάνομαι. Δεν έχουν την επιφοίτηση του καλού οι δημοσιογράφοι. Υπάρχουν καλοί δημοσιογράφοι και κακοί- και όχι μόνο με την έννοια της δουλειά τους αλλά και σαν προσωπικότητες. Έχω βρει πολύ καλούς ανθρώπους στα πορνεία και έχω βρει πόρνες στα υπουργεία. Δεν είναι στεγανά τα πράγματα", εξήγησε.


Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι περίμενε την επιτυχία που κάνει η εκπομπή του, "Πρωταγωνιστές" παρόλο που στην αρχή κάποιοι του είπαν πως δε θα έπιανε στην Ελλάδα.

"Εγώ το περίμενα ότι θα έκανε τόση επιτυχία. Για να μην υπερβάλλω, όταν είπα ότι θα κάνω μια εκπομπή με απλούς ανθρώπους που θα διηγούνται απλές ιστορίες και θα αποκαλύπτω μυστικά μικρών κοινοτήτων, υπήρχαν άνθρωποι που μου είπαν ότι δε θα πουλήσει αυτό στην Ελλάδα, αλλά είχα την αίσθηση ότι πρέπει να κάνω αυτούς τους ανθρώπους πρωταγωνιστές και τα αποτελέσματα με δικαιώνουν".

Φόβο, παραδέχτηκε πως ένιωσε στο θέμα που έκανε με τους ναρκομανείς καθώς πήγαν σε μέρη όπου δεν τα επισκέπτονται ούτε οργανώσεις, ούτε αστυνομία.

"Φόβο αισθάνεσαι, όταν πας σε χώρους άβατους, υπάρχει μια ανησυχία, όταν δηλαδή κάναμε την εκπομπή πέρυσι για τους ναρκομανείς που πήγαμε σε μέρη που δεν πάει η αστυνομία, που δεν πάνε οι κοινωνικές οργανώσεις, δεν πάει κανείς, υπάρχει ένα σφίξιμο στην αρχή. Αλλά η επιτυχία της εκπομπής είναι αποδεκτή και από αυτά τα τμήματα του πληθυσμού και κάθισαν να μας μιλήσουν γιατί ξέρουν ότι δεν θα τους γελάσουμε. Δηλαδή οι συμφωνίες, αν θα δείξουμε πρόσωπα, αν θα πούμε αυτά που είπανε ή κάποια άλλα, τηρήθηκαν απόλυτα, άρα υπάρχει αυτός ο αλληλοσεβασμός", τόνισε.

Όπως είπε, σκέφτεται σύντομα να σταματήσει την τηλεόραση. "Η τηλεόραση πρέπει να έχει ένα τέλος. Μπορεί να είναι τον Ιούνιο φέτος, μπορεί του χρόνου, αλλά η τηλεοπτική μου παρουσία δεν έχει πολλά χρόνια μπροστά της. Δεν θέλω να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου. Θα φύγω από τους "Πρωταγωνιστές", μπορεί να κάνω κάτι άλλο, αλλά η τηλεόραση δεν είναι η ζωή μου όλη", κατέληξε.

Πηγή: cosmo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ