2013-02-01 10:47:03
Φωτογραφία για Βρετανία: Οι γαλαζοαίματοι στο μετρό; Το είδαμε κι αυτό! [video]
Χρειάστηκαν 27 ολόκληρα χρόνια προκειμένου ο Πρίγκιπας Κάρολος να καταδεχθεί να μπει στο μετρό του Λονδίνου. Έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Καμίλα, υπό τον ασφυκτικό κλοιό καμερών, ο 64χρονος Πρίγκιπας της Ουαλίας ευδιάθετος συνομιλούσε με τους δημοσιογράφους καθ΄όλη τη διάρκεια της… πρωτόγνωρης για εκείνον βόλτας. Την ευφορία του συζύγου της συμμεριζόταν και η Δούκισσα της Κορνουάλης που ζωηρά συζητούσε με τον κόσμο.

Και πώς να μην βρίσκονται σε κατάστασης ευφορίας, αφού, όπως διαβάζουμε στα βρετανικά μέσα, το ταξίδι τους με τον υπόγειο σιδηρόδρομο λίγο έμοιαζε με την καθημερινή εμπειρία μετακίνησης των απλών πολιτών με το μετρό.

Για αρχή, ο Κάρολος και η Καμίλα έφθασαν στο σιδηροδρομικό σταθμό του Farringdon με την ασημένια Bentley, την οποία βέβαια οδηγούσε σωφέρ. Επιπλέον, ο συρμός έφθασε στην ώρα του, χωρίς καμία καθυστέρηση, ενώ ήταν εντυπωσιακά- κι ασυνήθιστα καθαρός! Φυσικά από το «βασιλικό» βαγόνι είχαν απομακρυνθεί οι υπόλοιποι επιβάτες.


Υπό αυτές τις συνθήκες πώς να μην απολαμβάνει κανείς τη βόλτα με το λονδρέζικο μετρό; Την οποία οι γαλαζοαίματοι πραγματοποίησαν με αφορμή τη συμπλήρωση 150 ετών από τη γέννησή του.

Άραγε πλήρωσαν εισιτήριο; Αν και οι δύο ευνοούνται από το σύστημα ελεύθερης μετακίνησης για τους άνω των 60, επέλεξαν να χτυπήσουν κάρτα.

Η τελευταία εμπειρία του Καρόλου με το λονδρέζικο μετρό ήταν τον Απρίλιο του 1986, όταν μαζί με την Νταϊάνα εγκαινίασαν το Terminal 4 του Heathrow.
exelixeis.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ