2013-01-31 21:27:10
Φωτογραφία για Ν' αφήσει τους λεονταρισμούς ο Δήμαρχος και τις προσωπικές μάχες!
Μετά τη ξεκάθαρη αρνητική εξέλιξη για το ΑΤΕΙ Αιγίου και την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για κλείσιμό του με μεταφορά των ήδη λειτουργούντων Τμημάτων του σε Πάτρα και Αθήνα, από την Δημοτική Παράταξη της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου ,"Αιγιάλεια-Νέα Εποχή", αφού έγινε συνολική εκτίμηση της κατάστασης, εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Οι προσωπικές τακτικές του Δημάρχου για την προάσπιση του ΑΤΕΙ Αιγίου φαίνεται πως απέτυχαν. Η ξαφνική στροφή του - παρότι εκλεγμένος Δήμαρχος ως "Ανεξάρτητος" - προς την πρώτιστη Κυβερνητική παράταξη της ΝΔ για να διασώσει διοικητικούς θύλακες της περιοχής κι αυτό να το "γευτεί" πολιτικά ο ίδιος, απέτυχε, στερούμενης ουσίας και δυναμικής!

Όσες φορές μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο τον καλέσαμε να κάνει όλες τις δημοτικές παρατάξεις, τα κόμματα και τους τοπικούς φορείς, συνεργούς στην όλη προσπάθεια, περί άλλων μονολογούσε!


Αφού σταματήσει να βλέπει πολιτικάντικες τακτικές σε όσους επιθυμούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προς όφελος του τόπου, ας σπεύσει να ενώσει κι όχι να παλεύει επί όλων ως "μοναχικός καβαλάρης", προβάλλοντας διά του Τύπου "περίεργα πρόσωπα κοντά σε κυβερνητικά στελέχη που τα έπιασε ο ίδιος για να καθαρίσουν"!Ας αφήσει λοιπόν τώρα τους λεονταρισμούς και τις φοβέρες κι ας προχωρήσει άμεσα σε ενιαίο μέτωπο υπέρ της Αιγιάλειας.

Ήδη θα έπρεπε να έχει συγκαλέσει Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,την οποία και ζητάμε δημόσια. Οι εξελίξεις δεν θα μας περιμένουν".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ